Verdict surprinzător în cazul unui bărbat ucis pe trecerea pentru pietoni de la Metro! Trei mașini diferite au călcat victima una după alta! Cine a ieșit vinovat din toată povestea?!

După producerea unui accident rutier extrem de grav, pe trecerea pentru pietoni de la Metro, judecătorii ieșeni au condamnat trei șoferi. Astfel, Lajos Gabor, Viorel Nemțanu și Ovidiu Cristian Bura au primit pedepse cu suspendarea executării, pentru ucidere din culpă. În urma impactului, un ieșean și-a pierdut viața, peste acesta trecând trei mașini, una după alta
Verdict surprinzător, dat de judecătorii ieșeni! Unul dintre cele mai ciudate accidente rutiere mortale s-a încheiat la prima instanță cu pedepse pentru trei șoferi.
Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Lajos Gabor la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă. În același dosar, Viorel Nemțanu și Ovidiu Cristian Bura (fost Tudorache) au primit câte o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare, tot cu suspendare, pentru ucidere din culpă. În plus, cei trei șoferi au fost obligați de judecători să presteze 100, respectiv câte 80 de zile de muncă în folosul comunității, după accidentul care s-a petrecut pe trecerea pentru pietoni de la Metro.
Despăgubiri pentru rudele victimei accidentului rutier de pe trecera pentru pietoni de la Metro
Pe lângă pedepsele date celor trei șoferi, magistrații au obligat trei firme de asigurări să le plătească despăgubiri rudelor victimei accidentului rutier.

„Instanța admite în parte acțiunea formulată de partea civilă Mihaela D. și obligă, în solidar, părțile responsabile civilmente SC Allianz-Țiriac SA, SC City Insurance SA și Uniqa Biztosito ZRT Ungaria, prin corespondentul din România SC Uniqa Asigurări SA, la plata către partea civilă a sumei de 20.000 de lei, cu titlu de daune materiale, și a sumei de 20.000 de euro, daune morale. Admite în parte acțiunea formulată de partea civilă Alexandru Iulian D. și obligă, în solidar, părțile responsabile civilmente SC Allianz-Țiriac SA, SC City Insurance SA și Uniqa Biztosito ZRT Ungaria la plata către partea civilă a sumei de 20.000 de euro, daune morale.

Admite în parte acțiunea formulată de partea civilă Florinela D. și obligă, în solidar, părțile responsabile civilmente la plata către partea civilă a sumei de 20.000 de euro, daune morale. Respinge, ca neîntemeiate, celelalte pretenții formulate de părțile civile Mihaela, Alexandru Iulian și Florinela D.”, au precizat judecătorii ieșeni.

Acest verdict surprinzător nu este definitiv, sentința putând fi contestată.
Lajos Gabor, Viorel Nemțanu și Ovidiu Cristian Bura, acuzați de comiterea unui accident pe șoselele din Iași
Procesul celor trei șoferi, Lajos Gabor, Viorel Nemțanu și Ovidiu Cristian Bura, a început pe 6 mai 2019. La acea dată, procuroii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată sub aceeași acuzație: ucidere din culpă.

„În seara zilei de 2 septembrie 2015, în jurul orei 21:30, victima Vasile D., în stare de ebrietate fiind, a ieșit din benzinăria Mol, amplasată vizavi de magazinul Metro, din Iași. Aceasta s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată corespunzător. În momentul în care se afla pe trecere, în apropiere de axul drumului, a fost acroșată și proiectată de către inculpatul Lajos Gabor, ce se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Transporter, care se deplasa dinspre Lețcani spre Iași. După impact, inculpatul Lajos Gabor a oprit autovehiculul, fără a aprinde luminile de avarie sau alte lumini, în apropiere de axul drumului. Din acest motiv, alte două autoturisme, ai căror șoferi au depășit neregulamentar duba oprită de Lajos Gabor, ce veneau din aceeași direcție (Lețcani – Iași), au trecut peste corpul victimei”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Trei mașini au trecut, una după alta, peste trupul victimei: ieșeanul nu a avut nicio șansă!
Anchetatorii ieșeni au spus că, după vehiculul condus de Lajos Gabor, din localitatea Cristești, județul Mureș, peste victimă au trecut și mașinile conduse de șoferii Viorel Nemțanu, din Iași, și Ovidiu Cristian Bura, din comuna Miroslava.  …https://www.bzi.ro/verdict-surprinzator-in-cazul-unui-barbat-ucis-pe-trecerea-pentru-pietoni-de-la-metro-trei-masini-diferite-au-calcat-victima-una-dupa-alta-cine-a-iesit-vinovat-din-toata-povestea-exclusiv-4123668?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ