spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

Vergil Chiţac, primarul Constanţei, despre scandalul taxei de parcare: „Este o campanie îndreptată împotriva litoralului românesc”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Primarul municipiului Constanţa a vorbit vineri, 15 iulie, despre situaţia turismului de pe litoral, în special despre cauzele care au dus la scăderea vizitatorilor în staţiunea Mamaia.

Vergil Chiţac, primarul Constanţei, spune că ne aflăm în faţa unei campanii îndreptate împotriva litoralului românesc, iar Mamaia a fost considerată dintotdeauna „perla litoralului”.

„Campania nu vizează numai Mamaia, ci tot litoralul. Scăderea turismului este în toată ţara. S-au deschis graniţele (după restricţiile impuse de pandemie n.red.), iar românii pot alege şi alte ţări, precum Bulgaria, Grecia sau Turcia”, spune Chiţac.

De asemenea, primarul a identificat şi alte cauza care au dus la scăderea numărului de turişti: criza economică ce a făcut ca o familie de români să aibă, în medie, un buget lunar mai mic cu 200 de lei şi creşterea preţului la combustibili.

„Sunt şi cauze subiective, precum creşterea preţurilor pe litoral, dar noi, ca administraţie, nu putem interveni”, a adăugat edilul.

Citeste mai mult: adev.ro/rf1zfs

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.