spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

Veronica, o mamă din Huși, are mare nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet bun. Trebuie să facă urgent o operație și e nevoie de donatori de sânge!

- Advertisement -

DORINȚĂ… Acum, în postul Crăciunului, când e vremea faptelor bune, făcute cu inima deschisă către semenii în nevoie, o mama din Huși cere sprijinul oamenilor cu suflet bun, în cea mai dură luptă pe care o are de dus. Veronica Cerlinca are 41 de ani și, de curând, a fost diagnosticată cu „tumoră chistică pelvină”, o afecțiune gravă, care are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă. Cei care au avut în preajma lor rude sau cunoscuți care s-au confruntat cu asemenea probleme de sănătate, ce pun omul, fie și numai cu gândul, la limita dramatică dintre viață și moarte, știu bine cât de important este să dărui speranță și sentimentul solidarității, celor aflați în astfel de momente de cumpănă. Veronica are nevoie de donatori care să doneze sânge, grupa A2 negativ. Donatorii pot avea însă orice grupă, căci este nevoie și se compensează. Zilele sunt însă puține, căci operația a fost deja programată de urgență, pe data de 19 decembrie. E mare nevoie, așadar, de oameni sensibili, care vor să ajute în acest caz, donând sânge începând de luni, până pe 18 decembrie, la Centrul de Transfuzii din Bârlad, din Iași sau, de oriunde, precizând numele celei pentru care donează.

Veronica are o fetiță de aproape 11 ani, pe care o crește singură, cu multă dragoste, spun apropiații. Acum este datoare să lupte pentru viață cu cea mai mare determinare, căci fetița are nevoie de mamă. Pentru a învinge boala este nevoie de această intervenție chirurgicală, care deja a fost stabilită pentru data de 19 decembrie, la Institutul Regional de Oncologie Iași. Medicul însă i-a spus Veronicăi faptul că are mare nevoie de sânge, iar toată nădejdea ca operația să fie făcută este acum în mâinile donatorilor. „Îi rog pe toți cei care vor să mă ajute, să meargă să doneze sânge, la Centrul de Transfuzii de la Bârlad, de la Iași sau de oriunde, precizând acolo că este pentru Veronica Cerlinca. Îi rog din tot sufletul să facă acest lucru, dacă pot. Apoi, adeverința pe care o primesc de la Centrul de Transfuzii să mi-o dea pe WhatsApp, pe numărul 0761.497.069, ca să o pot prezenta domnului doctor. Așa mi s-a spus că trebuie făcut. Am încredere în oameni, știu că sunt mulți cei cu suflet bun, care nu te lasă la greu. Eu mă rog la Dumnezeu să fie bine și să fie donatori, ca să pot face operația. Tremur numai la gândul că nu știu cum va fi, cum se va rezolva povestea asta, dar mă uit la fată și știu că trebuie să lupt. Sper ca oamenii cu inimă bună să mă ajute, donând sânge”, spune Veronica Cerlinca. Pe Veronica o știu hușenii ca fiind un om foarte bun, simplu și muncitor, care întotdeauna a avut un fel special de a-i ajuta pe cei din jur. Faptele bune, făcute fără a aștepta vreo răsplată, au fost mereu modul ei de fi. Pe oriunde a trecut sau a lucrat, a lăsat o vorbă bună și sentimentul că e un om modest, inimos și de încredere. Acum, iată, a venit timpul ca și ea să fie ajutată, căci are pe umeri o povară grea. Cu sprijinul oamenilor buni și al credinței în Dumnezeu însă, Veronica speră să treacă peste acest impas.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.