spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Veste bună: Asociația Filantropia va deschide un cămin pentru vârstnici la Vutcani!

- Advertisement -
AJUTOR PENTRU VÂRSTNICI… Asociația Filantropia Ortodoxă Huși, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, va deschide Așezământul social “Sfântul Calinic de la Cernica” – Vutcani – Cămin pentru persoane vârstnice

OBIECTIV… Realizare deosebit de importantă pentru Episcopia Hușilor, izbutită grație eforturilor Asociației Filantropia Ortodoxă Huși! Este vorba despre faptul că, în curând, se vor deschide ușile unui așezămând social în comuna Vutcani, care va purta numele „Sf. Calinic de la Cernica” și care va fi, practic, un cămin pentru persoane vârstnice.

Sunt mii de bunici fără niciun sprijin în județ, care ar avea nevoie de un loc cu oameni blânzi, care să le aline bătrânețea, încât un astfel de cămin, gândit anume cu condiții adecvate și personal specializat, este mai mult decât binevenit. Anunțul despre căminul pentru bătrâni de la Vutcani a fost făcut ieri, de Asociația Filantropia Ortodoxă Huși, reprezentată de pr. Vladimir Beregoi, iar conținutul acestuia a fost următorul: „Asociația Filantropia Ortodoxă Huși, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, va deschide Așezământul social “Sfântul Calinic de la Cernica” – Vutcani – Cămin pentru persoane vârstnice. Astfel, într-un ambient familial, cu personal atent selecționat, căminul nostru pune la dispoziția dumneavoastră șansa la o viață normală. Scopul nostru este de a vă ajuta să le oferiți persoanelor dragi o bătrânețe liniștită. Oferim cazare, masă, asistență socială, asistență psihologică, îngrijire medicală, kinetoterapie și recuperare, integrare/reintegrare socială. Pentru mai multe informații, este disponibil nr de telefon 0742.333.429, coordonator Iosif Cătălina. Sau pe email asezamatulsf.calinicv@yahoo.com“, au precizat reprezentanții Asociației Filantropia Ortodoxă Huși. De asemenea, reprezentanții Asociației au făcut publice câteva imagini din noul cămin pentru vârstnici, iar acestea arată o preocupare a inițiatorilor pentru un climat plăcut și liniștit, dar și pentru un spațiu dotat anume pentru ca bătrânii să poată beneficia și de îngrijirea medicală de care au nevoie beneficiarii în etate, care vor fi îngrijiți la căminul din Vutcani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Bani șifonați! Mai bine ar crește salariile în România, ca să nu mai fie nevoite româncele să se ducă în Italia să șteargă babele lor la fund și să aibă grijă de părinții și bunicii lor , din Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.