spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Veste bună pentru locuitorii din Negrești!

- Advertisement -
BANI… Primarul Cristinel Rusu a semnat în biroul ministrului Adrian-Ioan Veștea, la sediul MDLPA, contractul de finanțare pentru asfaltarea străzilor din Negrești!

NOI INVESTIȚII… Primarul Cristinel Rusu a semnat în cabinetul ministrului Adrian-Ioan Veștea, contractul de finanțare din cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru lucrările de asfaltare a străzilor din Negrești. Următoarea etapă este cea de întocmire a documentației pentru scoaterea la licitație a proiectării și execuției lucrărilor de asfaltare. Astfel, negreștenii se vor bucura de asfaltarea a încă 16 străzi din oraș.

Într-o întâlnire ce a avut loc la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), edilul orașului Negrești, Cristinel Rusu, a semnat contractul de finanțare pentru asfaltarea a încă 16 străzi: Aleea Nucilor, George Enescu, Ciprian Porumbescu, Cloșca, Crișan, Dacia, Dimitrie Cantemir, Nicolae Iorga, Rozelor, Traian, 8 Martie, Decebal, Aleea Plopilor, Nucului, Negrea, drum exploatare Parpanița. Finanțarea este asigurată de la bugetul statului prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primarul Cristinel Rusu este recunoscător ministrului Nelu Tătaru pentru sprijinul consistent și continuu acordat orașului Negrești!

SPRIJIN… Primarul Cristinel Rusu, alături de ministrul Nelu Tătaru la Palatul Parlamentului.„Vă informez cu bucurie că în data de 19 septembrie 2023, în prezența domnului ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, am semnat contractul de finanțare pentru asfaltarea a încă 16 străzi din orașul nostru. Tot ieri, m-am întâlnit la Palatul Parlamentului cu domnul ministru Nelu Tătaru și am discutat despre alte proiecte pe care orașul Negrești le așteaptă. Mulțumesc și pe această cale domnului Nelu Tătaru pentru sprijinul consistent și continuu pe care îl acordă orașului nostru!”, a declarat primarul Cristinel Rusu.

La sediul MDLPA, s-au semnat în această săptămână, 49 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Contractele, în valoare totală de 628.923.186,32 de lei, urmăresc reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, modernizarea stațiilor de epurare și construirea de poduri. Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. E bine! Mult mai bine decat pa vremea lui Voicu, sau a lui Mariciuc, daca PSD-ul reusea isi punea primar acum trei ani.
    Rusu vad ca face treaba, nu e papagal ca cei din PSD.
    Si cand te gandesti ca Bichi a fost odata seful PNL…bine ca nu, l-ar fi adus la 1% din preferinte.
    Bravo Rusu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.