spot_img
17.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Veste proastă pentru românii care merg în Grecia și Bulgaria: Podul Giurgiu-Ruse intră în reparații timp de 2 ani

- Advertisement -

Bulgaria va începe din vara această lucrările de consolidare la Podul Giurgiu-Ruse, iar ele se vor întinde pe o perioadă lungă și vor aduce restricții pentru șoferi. Șoferii care merg la vara cu mașina în Grecia, prin Bulgaria, trebuie să se înarmeze cu multă rabdare pentru că cel mai probabil traficul va fi foarte aglomerat. Bulgaria începe în luna iulie lucrări de consolidare la Podul Giurgiu-Ruse, iar traficul se va desfășura pe o singura bandă timp de doi ani.

Pe podul de la Ruse trec zilnic mii de mașini și cel puțin 1000 de TIR-uri, însă provocarea apare vara, când peste un milion de români traversează Podul Prieteniei pentru a ajunge în Grecia. Autoritățile spun că va exista și un feribot între Giurgiu și Ruse, care va transporta mașini. Nu se știe însă dacă soluția activării feribotului în zonă va functiona pentru ca acesta nu poate transporta mai mult de 200 de camioane cu o capacitate de 40 până la 45 de tone pe zi într-un singur sens, iar timpul de transport de la granița cu Bulgaria până la granița cu România este de o ora.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/veste-proasta-pentru-romanii-care-merg-in-grecia-si-bulgaria-podul-giurgiu-ruse-intra-in-reparatii-timp-de-2-ani-2802221

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.