30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Vestea așteptată de toți locuitorii municipiului Vaslui: încep lucrările de reparație a străzii Traian

START… După ani de zile de așteptare și planuri făcute, miercuri, 23 martie 2022, Primăria municipiului Vaslui a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor proiectului RK (reparații capitale) str. Traian. 

Echipa de lucru a fost în teren împreună cu constructorul care va executa proiectul – SC Viacons Rutier Huși – și proiectantul SC Drum Design SRL Focșani, și a analizat cu aceștia toate elementele de infrastructură ce trebuie refăcute prin acest amplu proiect. Alături de ei au fost prezenți și reprezentanții firmelor SC Aquavas SA Vaslui și SC Ludwig Pfeiffer SRL Timișoara, pentru preluarea sarcinilor care revin fiecăruia în completarea lucrărilor din proiect, respectiv de corelare a stadiului lucrărilor la proiectul de apă și canalizare cu echipa care va efectua reparațiile capitale ale străzii Traian. Proiectul are un termen de realizare de 10 luni, valoarea contractului fiind de 7.904.932 lei. Conform constructorului, SC Viacons Rutier Huși, lucrările vor începe în data de 04 aprilie a.c., dinspre Crucea Gării spre giratoriul din zona Găzăriei, cu reabilitarea trotuarelor, refacerea spațiilor verzi, realizarea pistei pentru biciclete și alte activități conexe acestora.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

 1. Mai tăiați din trotuare, faceți parcări în spic, cum ai gândit o acum câțiva ani, cum sunt în orașele mai civilizate ca al nostru, parcări, parcări, parcări, așa cum a cerut MAJORITATEA oamenilor din Vaslui atunci când ați făcut anul trecut acel sondaj trimis la un loc cu împozitele datorate… Majoritatea, dom Vasile, MAJORITATEA

  • Pai și tu vrei sa nu mai fie spatii verzi cu parcările noastre? Pai unde se mai sifoneaza banii dacă nu pe spatii verzi ……care….au nevoie de întreținere nu?

 2. Va fi jale! Dacă mai lucrează și marii constructori din Iași ce au distrus tot Vasluiul….e clar ca durează cel puțin un an jumătate! Alții nu ati gasit? Ori ăștia au dat cea mai mare șpagă?

  • Sunt curios ce constructor e din Iasi? eu vad asa: Viacons executa (doar sunt rude), Drum design au venit cu pretul cel mai de jos deci proiect jalnic calitativ, pfeffier se stie/vede ce jalnic lucreaza de vreo 3-4 ani (asa e cand muncitori varza, ingineri executie varza, dar cu leader mai tupeist ca dracu’ in persoana – este Aiurel? ), aquavas se stie ca iese la cantare cu huhurezu inainte si rezolvari/realizari ce tind spre zero (si uimitor huhurelu e unu’ dintre cei mai performanti din „operatorul rosiatic”, comparativ cu beshu’, titanul tibu si pensionarul Doro {apropo, verificati profitul operatorului si beneficiile directorilor – inafara salariilor ce sunt publice}).
   Overall, sper ca lucrarea sa nu se desfasoare ca in Brodoc unde colaborarea dintre pfeiffer si Viacons a fost stransa ca un detinut abia eliberat si prima prostiatuata intalnita. Apropo de Brodoc, mai are apa in zona gust funny de petrol?
   Mai sper ca autoritatile sa urmareasca ca lucrarea sa fie executata calitativ (luati exemplu de „asa nu!” de la aquavas&pfeiffer – este bababalanelu?), ca termenul e relativ… sa mai zic de la adormitii bugetari de la ISC Vaslui in frunte cu filozoful Nicutz? ii lasam, imi e mila de dulcetia somnului si a indolentei.
   PS: acesta comentariu este un pamflet. Tratati-l ca atare!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here