spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

Vesti bune de la Reiser: dupã lucrãrile la canalizare, strãzile vor fi asfaltate!

- Advertisement -

SE APUCÃ DE TREABÃ … Conducerea SC Reiser Ldp. SA Bârlad a semnat contractul de refacere a carosabilului si a trotuarelor din oras, dupã ce pe ele au fost efectuate lucrãrile de canalizare si apã. Astfel, societatea care executã lucrãrile a predat cãtre SC Reiser, primele strãzi si trotuare ce urmeazã a fi reabilitate. „Informez cetãtenii orasului cã vom face toate eforturile ca în cel mai scurt timp sã refacem strãzile care au fost canalizate si racordate la retea”, a declarat managerul Reiser SA, Daniel Buzamãt. Primele strãzi care vor intra în programul de refacere a carosabilului sunt 1 Mai, Puradim si Bariera Puiesti. Contractul încheiat de SC Reiser cu firma care executã programul de reabilitare apa-canal în Bârlad, finantatã cu bani europeni si de la CJ Vaslui, are o valoare de aproximativ 10.000.000 de lei, iar durata contractului este de aproape 3 ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Lasă ne Buzamat …du te in privat și vezi ce rezultate ai. Așa când pe banii proștilor o plătești pe Cezarina toate articolele sunt frumoase. Sa te vedem in privat lichea politica ce ești! Nu mai prosti lumea ca nu mai merge. Poate asta tine la Boros și la Tătaru dar la bârlădeni nu tine.

  2. durata contractului este de aproape 3 ani……ce au darmat astia in 2 luni ….pfoileee sa vezi ce lucrari de calitate…..

  3. Buzamat mai poți duce, funcțiile și sa alergi pe banii contribuabililor , când la grădiniță când la punctele de lucru , mai lăsat un post și pentru un amărât, nu te nai saturi de furat.

    • Reizer ul plătește motorina la Sandero ca sa se plimbe smecherul de la Gradinita la amanta blonda ( se știe) și el se lauda cu realizări la Reizer . Hai sictir politician de 2 bani. Nu ai făcut nimic nici in politica și nici la Reizer .

  4. Lasă -ne Buzamat, nu ne mai prosti pe față. …comanzi articole pompoase și tu nu ai cu ce plăti salariile la angajații de la Raiser, ia fa-ți un Bine și împreună cu Bozianu (de la primărie )care te tine în brațe și plecați în vacanta definitiv (va luați bilet doar dus )…….scăpați orașul Bârlad de lichele. ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.