spot_imgspot_img
spot_img
0.2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Vesti bune pentru postasi: prime de Crãciun, tichete de masã dublate si salarii mai mari începând de anul viitor

- Advertisement -

POSTA, ÎNTR-O NOUÃ ETAPÃ… Dupã distribuirea celor cinci biciclete electrice, pentru postasii vasluieni urmeazã si alte vesti foarte bune. Oficiile postale din judet vor fi dotate cu stelaje de cartare, pupitre pentru factorii postali, mese destinate sãlii publicului, precum si cu dulapuri si birouri pentru prezentare nou-noute. Si în plan financiar se anuntã schimbãri în bine, fiecare salariat al Postei Române urmând sã primeascã o primã de Crãciun în valoare de 300 de lei. Compania va oferi în plus câte 300 de lei pentru fiecare dintre copiii minori ai salariatilor. Astfel, un salariat cu doi copii minori va primi suma de  900 lei cu ocazia Sãrbãtorilor de iarnã.

La mijlocul lunii octombrie, Valentin Stefan, directorul general Companiei Nationale Posta Românã, declara într-un interviu acordat ziarului Vremea Nouã, cã urmãreste sã punã cât mai multe resurse în veniturile salariatilor. Acest lucru se întâmplã deja în aceastã perioadã, când se centralizeazã datele de pe teren pentru acordarea primei de Crãciun. Iatã mesajul diretorului Postei Române cu privire la acordarea acestor prime. ” Stimati colegi,

Compania Nationalã „Posta Românã” va oferi valoarea maximã a primei de sfârsit de an neimpozabilã permisã de lege. Anul acesta a fost, poate, unul dintre cei mai dificili dintre ultimii ani. Stim cã toate greutãtile financiare sunt din ce în ce mai apãsãtoare si sperãm cã aceastã sumã pe care am decis sã o oferim va aduce putinã bucurie în preajma Sfintelor Sãrbãtori. Astfel, fiecare salariat va primi suma de 300 de lei net prin prima de Crãciun. Compania va oferi în plus câte 300 de lei pentru fiecare dintre copiii minori ai salariatilor. Vã rugãm sã vã asigurati cã ati informat Compania cu privire la situatia dumneavoastrã familialã si la numãrul de copii pe care îi aveti în întretinere. Vã multumim pentru toatã munca pe care o depuneti în fiecare zi si vã pretuim pentru ceea ce faceti”. Pe lângã aceastã primã, se are în vedere si majorarea venitului net al tuturor angajatilor Postei. Astfel, începand cu luna ianuarie, valoarea tichetului de masã se va dubla, de la 15 lei la 30 de lei. Cresterea lunarã va fi de aproximativ 300 de lei pentru fiecare salariat. „Începand cu 1 ianuarie, niciun angajat al Postei nu va merge acasã cu mai putin de 2.500 de lei net. Aici includem salariul, plus bonurile de masã, în valoare de 600 de lei. Vrem ca orice angajat al Postei care munceste opt ore sã aibã acest venit minim garantat”, a mai declarat seful Postei Române.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Nu cred ca in momentul de fata exista vreo institutie bugetara in Romania care sa merite elogii precum cele aduse de voi in acest articol. Dealtfel posta romana emana duhoarea incompetentei pe raza de zeci de kilometri.

  2. Daca n-ar exista pensiile si ajutoarele sociale de trimis in mana, posta romana ar fi desfiintata. E incredibil cum o firma de stat cu vreo 24.000 de bugetari are aproape aceeasi cifra de afaceri cu o firma de curierat cu 3.000 de angajati. Mai mult, posta romana are si un profit de 4 ori mai mic cmparat cu firma de curierat. La un calcul simplu rezulta ca fiecare angajat al postei romane nu aduce nici macar 2.000 de ron profit pe an. La firma de curierat, fiecare angajat aduce cel putin 50.000 de ron profit pe an. La 2.000 de ron profit per angajt pe an, privatul inchidea de mult pravalia ori din cauza profitului prea mic, ori fiindca il calca ANAF-ul fiindca nu producea suficienti bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.