spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Veşti bune pentru toate MAMELE din România. Ce vrea Guvernul să facă

- Advertisement -

Guvernul vrea ca indemnizaţia pentru creşterea copilului să fie egală cu salariul primit de mamă înainte de a intra în concediu. În acest moment, indemnizaţia reprezintă 85% din venitul net.

Mai mult, ministrul Rovana Plumb anunţă şi creşterea stimulentului de revenire pe piaţa muncii de la 500 la 600 de lei, potrivit România TV.

„Pe perioada celor 18 săptămâni, cât femeia are dreptul la concediul de maternitate, plata acestui concediu de maternitate să se facă integral la nivelul salariului avut înainte de a intra în concediu mama. Acest lucru este important, pentru că femeia nu trebuie să fie penalizată din salariul pe care l-a avut pentru că da naştere unui copil. Propunem ca pentru reîntoarcere pe piaţă muncii a mămicii să avem un stimulent mai mare decât cel pe care îl avem în prezent şi propunem că stimulentul din 2016 să fie de 600 de lei”, a declarat ministrul.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/vesti-bune-pentru-toate-mamele-din-romania-ce-vrea-guvernul-sa-faca-video_206658.html#ixzz3Ti7fjsif

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.