3.7 C
Vaslui
30-nov.-2022

Vezi ce măsuri DRASTICE avea de gând să ia Victor Ponta dacă autostrada nu ar fi fost pusă în circulaţie astăzi

- Advertisement -

Victor Ponta a sugerat că l-ar fi demis pe Septimiu Buzaşu din postul de secretar de stat în Ministerul Transporturilor dacă autostrada Bucureşti-Ploieşti nu ar fi fost pusă în circulaţie joi, 20 iulie, scrie Mediafax.
„Mă bucur că avem autostrada gata, că altfel rămâneam fără secretar de stat”, a spus Ponta, care a inaugurat tronsonul de autostradă Bucureşti-Ploieşti. La ceremonie a asistat şi secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Septimiu Buzaşu. La începutul lunii iulie, premierul Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor să îi transmită secretarului de stat Septimiu Buzaşu că nu îi plac glumele acestuia „cu lumea de apoi” legate de termenul de finalizare a autostrăzii Bucureşti-Ploieşti şi că este bine să şi le păstreze pentru el.
Secretarul de stat inspectase atunci şantierul de construcţie a autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, care trebuia încheiat la finele lunii iunie, el spunând însă presei că nu poate exista niciodată o garanţie în privinţa termenelor, deoarece pentru finele lunii iunie era anunţat şi sfârşitul lumii. Mihail Başulescu a fost demis la începutul lunii iulie de la conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, susţinând atunci că decizia a fost luată din cauza întârzierilor înregistraten derularea lucrărilor de construcţie a autostrăzii Bucureşti-Ploieşti. Director general a fost numit Mircea Pop, anterior director în CNADNR.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.