spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Vezi cum arată noile modele Dacia (GALERIE FOTO)

- Advertisement -

Dacă tuturor le e frică de chinezi, germanii de la Autobild avertizează: Până vin chinezii, aveţi grijă la Dacia! Un sedan de dimensiunile lui Renault Laguna, dar la preţ de Megane şi un „Citadine” de 5.000 de euro sunt doar câteva din modele pe care Dacia le pregăteşte în anii următori.

Dacia are în plan lansarea a opt modele noi şi mai multe facelift-uri în următorii patru ani. Autobild prezintă imagini cu modelele cu care Renault Nissan vrea să invadeze piaţa auto europeană şi nu numai.

„Maşinile de oraş ieftine vor fi la mare căutare în următorii ani. Dacia nu poate pierde o astfel de oportunitate. O maşină de 5.000 de euro e ceva extraordinar. La capitolele economie, viabilitate şi spaţiu, suntem imbatabili”, a declarat Patrick Pelata, director operaţional Renault.

Dacia intră în liga celor mari din 2012. De fapt în clasa medie. Producătorul va lansa în primăvara anului 2012 un sedan de dimensiunile lui Renault Laguna, dar la preţul unui Megane, De asemenea, cu MPV şi LCV intră puternic şi pe segmentul minivan-urilor.

Program lansări Dacia 2012-2015

  • 2012 Sedan clasă medie (4,7 metri lungime) de dimensiunile unui Renault Laguna, dar la preţ de Megane
  • 2013 Noul Logan cu dimensiuni mai mari, Logan City Van, Logan pick-up, Dacia MPV (MINI-BUS FAMILY CAR), Dacia LCV Van, Sandero facelift
  • 2014 Duster Pickup, Duster facelift
  • 2015 Dacia Citadine – 3,60 m, 3 uşi, hatchback, Noul Sandero


    money.ro
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

221 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.