spot_imgspot_img
6 C
Vaslui
23-apr.-2024

VIA ITALIA

- Advertisement -

Paul Papp s-a transferat în Serie A

DESPÃRTIRE… Dupã trei ani petrecuti la Vaslui, Paul Papp se desparte de “galben-verzi” luând drumul Italiei. Fundasul în vârstã de 22 de ani a fost transferat în Serie A, la Chievo Verona. FC Vaslui va primi în urma tranzactiei peste un milion si jumãtate de euro si va detine în continuare 25% din drepturile federative ale fotbalistului. Tot la Chievo are sanse destul de mari sã ajungã si Pavol Farkas, slovacul fiind si el în tratative avansate cu gruparea italianã.

FC Vaslui se va despãrti de unul dintre cei mai buni fundasi din Liga I, dupã ce Paul Papp a semnat un contract pe trei ani de zile cu formatia Chievo Verona. “Galben-verzii” vor încasa peste 1,5 milioane de euro plus 25% dintr-un viitor transfer. Adrian Porumboiu a declarat cã a fãcut o afacere bunã cedându-l pe Papp la Chievo si nu prin prisma sumei de transfer ci prin faptul cã a dat un fotbalist în Serie A. “Nu mi se pãrea normal ca unui tânãr sã-i tai aripile. E o deschidere pentru Vaslui, cã dã un jucãtor direct în Serie A. În partea financiarã, afacerea este una foarte bunã, deoarece l-am vândut pe mai mult de 1,5 milioane de euro si urmeazã sã primim 25% dintr-un viitor transfer. Este un transfer bun si asta nu pentru bani ci pentru imaginea pe care o are Vasluiul cã dã jucãtori în Serie A”, a declarat Adrian Porumboiu. Finantatorul echipei a mai spus cã va da drumul oricãrui jucãtor dacã ofertele vor fi profitabile. “Dacã vor mai veni oferte serioase vom mai da drumul la jucãtori. Pentru Wesley nu am primit nici o ofertã de la Steaua”, a încheiat Porumboiu.

Farkas coleg cu Papp?

Papp are sanse foarte mari sã se reîntâlneascã la Chievo cu un fost coechipier de la Vaslui. Slovacul Pavol Farkas este la final de contract si are de ales acum între oferta de prelungire a întelegerii cu FC Vaslui si o ofertã venitã din partea formatiei ce tocmai l-a achizitionat pe Papp. În cursul urmãtoarelor zile, situatia lui Farkas se va clarifica.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.