spot_imgspot_img
6 C
Vaslui
23-apr.-2024

Viaţă de coşmar cu vecini nesimţiţi. „Au dansat pe manele până mi s-a desprins lustra din tavan”

- Advertisement -

Tot mai mulţi români care au ghinionul de a avea vecini certaţi cu bunul-simţ şi se lovesc şi de indiferenţa poliţiştilor îşi fac cunoscută povestea. Unii cer sfaturi şi încearcă cu disperare să-şi rezolve problemele. Confruntaţi cu nesimţirea vecinilor chefli, unii au găsit totuşi soluţii.

O femeie şi-a luat inima în dinţi şi şi-a expus problema pe grupul de Facebook „Mutat la ţară – viaţa fără ceas”, ocazie cu care a cerut şi un sfat de la ceilalţi internauţi. Aşa a avut surpriza să afle că doar printre membrii grupului se află zeci, dacă nu sute, de oameni care fie se confruntă, fie s-au confruntat cu aceeaşi problemă.

„Bună ziua, suntem mutaţi de ceva vreme la ţară dupa o viaţă de stat la bloc şi din nefericire stăm gard în gard cu un vecin cam neconform  care în fiecare weekend pune muzică foarte tare de nu mai putem sta nici în casă să vedem un film. Am încercat să vorbim omeneşte cu el, dar în afară de faptul că ne-a zis că face ce vrea în curtea lui nu am mai putut discuta altceva, aşa că vreau să vă adresez o întrebare: Ce măsuri legale pot lua? Ce pot face să pot sta şi eu în curtea mea la masă cu prietenii şi să ne putem înţelege omeneşte? Mulţumesc”, a scris femeia.

Citeste mai mult: adev.ro/rdvdhe

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.