33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Viaţa de nomazi digitali. Lucrează pentru Cluj, dar se trezesc, în fiecare dimineaţă, lângă o plajă din Spania

După doi ani în care au lucrat aproape exclusiv de acasă, dintre aceiaşi patru pereţi, Corina şi Andrei au decis să se mute în Spania pentru un an. Ei şi-au continuat activitatea la slujbele pe care le aveau în Cluj-Napoca, însă o fac de pe o plajă aflată între Valencia şi Barcelona.

„De aproape 2 ani, lucrăm aproape exclusiv de acasă. Şi-atunci, dacă tot suntem între aceiaşi patru pereţi, cum ar fi dacă am schimba cadrul, contextul, pereţii? Şi să îi tot schimbăm“ – această întrebare şi-au pus-o în toamna anului trecut Corina şi Andrei.  Soţii şi-au luat fetiţa de trei ani, Maria, şi au pornit într-o aventură de neuitat. Din 10 ianuarie au devenit „nomazi digitali“, termen folosit pentru cei care se mută într-o altă ţară, dar îşi păstrează slujba din localitatea de origine, folosind comunicarea pe internet pentru aceasta.

Corina Brânduşan (36 de ani) este om de comunicare şi PR, care a lucrat timp de 10 ani în jurnalism, iar Andrei Ţigănaş (36 de ani) este trainer de dicţie. Cei doi s-au mutat în Spania, unde au planificat să rămână pentru un an. Au căutat o localitate mică, la malul mării şi un loc unde să fie soare şi frumos cât mai multe zile pe an. Au ajuns în Vinaros, un orăşel pescăresc flancat de Valencia şi Barcelona, la 150 de kilometri de Valencia şi la 200 de kilometri de Barcelona.

Citeste mai mult: adev.ro/r9pb5s

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here