3.3 C
Vaslui
28-mart.-2023

VIATÃ DUBLÃ (foto, video)

- Advertisement -

Bãtutã în România de prietenul cioban, ucisã în Italia de prietenul biolog!

DESTIN TRAGIC Misterul româncei omorâtã de concubinul italian sãptãmâna trecutã, iese la luminã. Mirela Mariana Marangoci este din satul Mitoc, comuna Banca si este plecatã de 16 ani din România. Cu banii pe care i-a fãcut în Italia, din prostitutie, femeia si-a construit o casã în satul Mitoc unde în jumãtate de locatie si-a deschis un bar. Dar viata ei era departe de a fi una obisnuitã. Trãia în acelasi timp cu italianul cel gelos si, în Mitoc, unde venea aproape lunar, cu un cioban si mai gelos, care o bãtea în ultimul timp ori de câte ori o vedea. Mama femeii, Maria Andrei, este disperatã din cauzã cã nu stie cum sã-si aducã fata în tarã ca sã o înmormânteze crestineste. Desi stia bine cu ce se ocupã fiica ei, mama se multumea cu faptul cã viata ei era una mai bunã decât a unor fete din Mitoc, indiferent cum câstiga banii; bani care în final i-au adus fetei sale moartea si încã una violentã!

Mama femeii, Maria Andrei, ne-a prezentat cu lacrimi în ochi povestea tristã a copilei sale, unica de altfel, care de la 16 ani a luat calea strãinãtãtii, pentru a face bani din prostitutie. Mama stia exact cu ce se ocupã fiica ei, dar a preferat sã îsi dea acordul tacit, pentru cã asa viata ei s-a schimbat, banii luând locul sufletului de mamã. Mirela si-a ridicat o casã foarte frumoasã, poate cea mai frumoasã din sat, si-a deschis un bar într-unul din corpurile casei, bar la care vindea chiar ea, când era în tarã. Mirela avea si un iubit în România, un cioban din Mitoc, Ilie Manea, care din spusele Mariei Andrei era foarte gelos, mai ales de când Mirela trãia în Italia povestea de dragoste cu Gregorio de Gennaro. Ca atare, acum douã luni, când Mirela era în tarã, la barul sãu, Ilie a venit acolo, i-a cerut socotealã si a scos un par cu care a luat-o la bãtaie atât pe ea cât si pe mama ei si pe oricine le-a sãrit în apãrare. Pentru cã se temea de iubitul cioban, Mirela instalase camere de supraveghere în bar, camere care au înregistrat toatã bãtaia. În urma scandalului, femeia si mama ei au depus plângere la politie, ciobanul Ilie Manea fiind în prezent anchetat penal pentru loviri si alte violente si distrugere. Dupã scandal, Mirela a plecat în Italia, de frica iubitului cioban, dar aici avea sã-si gãseascã moartea din cauza unui iubit si mai gelos!

„Te împusc si apoi mã omor si eu”

Asa o ameninta Gregori de Gennaro pe Mirela Marangoci. Femeia îi spunea mereu mamei ei, cã, de când s-a „cuplat” cu Gregorio, acesta o amenintã mereu cã o va împusca, din cauzã cã era foarte gelos. „În luna ianuarie, când italianul a venit acasã cu ea a primit în pachet douã pistoale si mai multe cartuse, iar el spunea cã le-a aruncat în râul Bârlad. Se pare cã au fost si gãsite, dar nu se stia ale cui sunt. Ale lui erau, sã stiti, spunea fetei mereu cã o va împusca, era gelos pe Ilie, Ilie era gelos pe el… Fata mea îi spunea mereu lui Iulie sã o lase sã-si rezove treburile mai întâi si apoi o sã-l lase pe italian si vine acasã, dar cred cã italianul ãsta nu era întreg la cap. Era si bãtrân… dar fata mea îl iubea, sã stiti. Uite acum mi-a omorât copilul!”, plângea Maria Andrei. Vã reamintim cã joia trecutã, Gregorio De Gennaro, 54 de ani, s-a sinucis, dupã ce a comis fapta. Totul s-a întâmplat dimineatã, la Campomarino, o localitate de pe malul mãrii Adriatice. Din primele cercetãri ale anchetatorilor italieni, se pare cã mobilul crimei, urmatã de sinucidere, a fost gelozia bãrbatului! Acesta fãcuse o pasiune pentru românca de 37 de ani, care avea domiciliul în localitatea Guidonia, lângã Roma. De aproape un an, formau un cuplu. Cu câteva zile înainte de a se întâmpla totul, De Gennaro si Mirela au mers în Campomarino, unde au închiriat un apartament, pe perioada unei vacante de 10 zile. În dimineata nefastã, bãrbatul a dat un sms cãtre o rudã a sa, în care îi dãdea adresa apartamentului, rugându-l sã cheme Politia, îndatã ce va primi mesajul. Se pare cã, din gelozie, bãrbatul i-a umblat în laptop-ul femeii, unde a gãsit mai multe fotografii, filmulete, dar si e-mailuri care arãtau ca aceasta avea o viatã dublã. Rudele lui Gregorio De Gennaro au spus pentru presa italianã cã el îsi asumase totusi faptul cã Mirela, pânã sã fie cu el, a avut o viatã tumultoasã si obisnuia sã facã videochat, însã, de când relatia lor a devenit serioasã, acesta a crezut cã femeia s-a schimbat. „Pamela” însã, cum era numele ei „de scenã”, îsi continua activitatea, câtã vreme biologul era ocupat cu afacerile sale. Anchetatorii spun cã italianul detinea ilegal arma cu care a împuscat-o, în somn, pe româncã, iar toate indiciile aratã cã el si-a premeditat crima.

SCHIMBARE În doar câtiva ani, Mirela Marangoci a reusit ss-si ridice o casa impunatoare (foto 2), mult mai aratoasa decât cea în care a screscut (foto 1)

„Pamela” se va odihni pentru totdeauna la Mitoc!

Maria Andrei face toate demersurile pentru ca fiica sa sã fie adusã în tarã, pentru a o înmormânta crestineste în satul Mitoc, locul unde Mirela Marangoci si-a construit casa visurilor ei, cu bani obtinuti numai ea stie cum si care au costat-o viata pânã la urmã. „Sunt în legãturã cu cei de la ambasadã din Italia, am si o nepoatã în Italia care se ocupã de repatrierea corpului ei. Costã foarte mult, nu stiu de unde o sã iau banii, dar trebuie sã-i iau ca sã-mi aduc fata acasã?! Mi-a omorât copila, nenorocitul! Acum am si pe nebunul de Ilie Manea pe cap, care m-a amenintat si pe mine cã mã omoarã, a venit aici dupã ce a auzit cã a murit fata si m-a amenintat…. Eu merg mai departe cu plângerea, cã mi-a bãtut golãneste fata, este un nemernic, m-a bãtut si pe mine, sã rãspundã! Dacã nu-mi bãtea fata atunci ea nu pleca în Italia, dar asa a aplecat de frica lui si uite cã a murit de mâna celuilalt bãrbat. Uita-ti, si-a fãcut cu mânuta ei casã, a deschis si o afacere, acum ce mã fac eu cu toate? Sper sã-mi aducã fata acasã, ca sã o înmormântez, iar Iie Manea, cel cu bãtaia, sã ajungã la puscãrie, cã eu nu-l iert!”, a spus Maria Andrei, mama Mirelei Marangoci. Tot ea ne-a pus la dispozitie si înregistrãrile camerei de supraveghere pentru a vedea toatã lumea cum a fost bãtutã fata ei de ciobanul Ilie Manea, femeia sperând cã politia îl va pedepsi!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.