Viața neștiută a lui Cristi Borcea. Cum făcea bani înainte de Revoluție și unde-i ascundea când a intrat în capitalism: „Îți dai seama că nu-i puteam ține în casă”

Fan Napoleon Bonaparte, Cristi Borcea ar juca rolul „Michael Corleone” și are un hobby: pescuit, acolo unde se prinde pește. Omul de afaceri în vârstă de 50 de ani a povestit că i-au plăcut imaginea împăratului francez și cea a actorului Al Pacino. Își amintește și unde își ascundea, în zilele de după Revoluție, banii făcuți în comunism. Și nu erau puțini.Cristi Borcea se dedică afacerilor și familiei la 50 de ani. Și l-a însărcinat pe fiul său cel mare, Patrick, 23 de ani, să se ocupe în locul său de discuțiile privind salvarea de la faliment a clubului la care a devenit celebru, Dinamo București.

Tată a nouă copii, din trei mariaje, trăind tihnit alături de Valentina și de cei trei țânci ai cuplului, Borcea se împarte între munca la birou, afacerea cu GPL, imobiliare, turism (vara) și agricultură.

„Vreau să-mi cresc familia, nu să conduc lumea” „Întotdeauna m-a inspirat Napoleon Bonaparte. Mi-a plăcut istoria și am vrut să fac și eu lucruri mari, de când eram foarte tânăr”, a mărturisit Borcea pentru Libertatea.
Citeşte întreaga ştire: Viața neștiută a lui Cristi Borcea. Cum făcea bani înainte de Revoluție și unde-i ascundea când a intrat în capitalism: „Îți dai seama că nu-i puteam ține în casă”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ