31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Viața tumultuoasă a Patriziei Paglieri! Primul soț a refuzat să-i vorbească zece ani după despărțire: «Era bărbatul perfect»

Chef Patrizia Paglieri se află de mai bine de două decenii în România și a reușit să câștige aprecierea celor din jur datorită talentului său gastronomic. Întreaga lume asociază numele Patriziei cu zâmbetul larg pe care aceasta îl afișează public, însă vedeta ascunde o poveste de viață impresionantă.

Patrizia Paglieri a venit în România în anul 1993, atunci când avea 25 de ani. Deși locuiește în țara noastră de mai bine de două decenii, încă stâlcește anumite cuvinte în limba română. Cheful a făcut și meditații pentru a stăpâni mai bine limba română, însă a renunțat după ce profesorul i-a comunicat că „nu are nicio șansă”.

În spatele zâmbetului molipsitor și a personalității joviale, Patrizia Paglieri ascunde o tristețe care a frământat-o o perioadă îndelungată de timp: divorțul de bărbatul cu care a fost căsătorită…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/viata-tumultoasa-a-patrizei-paglieri-513288.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here