spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Vica Blochina îi pune la colț pe cei care o critică: „E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?!”

- Advertisement -

Vica Blochina, 46 de ani, se distrează ca în tinerețe, iar fosta prezentatoare PRO TV a transmis un mesaj extrem de acid invidioșilor care o critică.

Vica Blochina are 46 de ani dar se distrează chiar mai mult decât în tinerețe, motiv pentru care a stârnit în repetate rânduri invidia multor persoane din lumea mondenă.

Pe contul de Instagram, Vica Blochina postează, de cele mai multe ori, fotografii din vacanțe sau de la petreceri. E și un mediu în care majoritatea preferă să arate doar partea pozitivă a vieții, dar, pe lângă asta, viața ei chiar așa se desfășoară. E norocoasă că are „prieteni frumoși și cu posibilități” și nu-i pasă de ce zice lumea.

„Pe mine nu mă interesează ce zice lumea! Dacă te distrezi, toată lumea te judecă și te vorbește. Oricine ar vrea să aibă o viață ca a mea. Să se plimbe toată ziua, să aibă doar prieteni frumoși și cu posibilități. Cine n-ar vrea să-și trăiască așa viața?!

Eu muncesc foarte mult și nu-mi pasă de ce zice lumea!”, ne-a declarat Vica Blochina. …https://www.romaniatv.net/vica-blochina-ii-pune-la-colt-pe-cei-care-o-critica-e-misto-la-50-de-ani-sa-te-plimbi-pe-banii-altora-inseamna-ca-esti-smechera-nu_5923183.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.