17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Vicepreşedintele CJ Suceava, reţinut 24 de ore. A fost prins de DNA în flagrant delict primind mită 40.000 de euro

Politicianul sucevean a fost reţinut marţi, 5 aprilie, pentru 24 de ore, după ce la începutul săptămânii DNA anunţase că a început urmărirea penală.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cristinel Creţu Silviu, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant când primea mită 40.000 de euro, în sediul instituţiei pentru care lucrează.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Cluj au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore începând cu data de 4 aprilie 2022, a inculpatului CREŢU SILVIU-CRISTINEL, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă. Inculpatului i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală”, a transmis, marţi, DNA.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat luni, 4 aprilie, că procurorii insituţiei au început urmărirea penală pentru luare de mită şi trafic de influenţă pe numele lui Silviu Creţu, vicepreşedintele CJ Suceava, instituţie condusă de Gheorghe Flutur, actualul lider interimar al PNL. Creţu a fost prins când lua, la locul de muncă, o mită de 40.000 de euro.

Citeste mai mult: adev.ro/r9uvth

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here