24 C
Vaslui
03-iul.-2022

VIDEO | Viceprimarul Braniște a prins în flagrant un hoț de rulouri de gazon, „împrumutate” de pe terenul de antrenament al fostei echipe FC Vaslui (FOTO)

Viceprimarul Lucian Braniște a prins un hoț cu mâța (iarba) în sac.

Viceprimarul Lucian Braniște a surprins, seara trecută, un vasluian în timp ce fura rulouri de gazon de pe domeniul public. „Aș putea spune că se fură ca în codru, chiar şi iarba de pe domeniul public. Noaptea trecută, în jurul orei 21:00, în timp ce mă deplasam pe strada Decebal, în dreptul terenului de antrenament al fostei echipe FC Vaslui, am identificat în trafic, un onorabil vasluian care transporta rulouri de gazon „împrumutate” de pe domeniul public”, a scris pe Facebook viceprimarul Braniște.

Lucian Braniște

„Tras la răspundere, cetățeanul prins cu „iarba-n sac” a negat orice acuzație, în ciuda dovezilor evidente: o remorcă aproape plină cu rulori de gazon proaspăt desprinse de pe teren. Dacă dăm un nou sens vorbei populare: „cine fură azi un ou, mâine va fura un bou”, putem preconiza că cine fură azi gazon, mâine strică un stadion! Râdem/glumim, dar fapta este una destul de serioasă și ar trebui să ne dea de gândit tuturor celor care avem simțul civic și o responsabilitate în acest sens. Poliția a fost sesizată și am încredere că cetățeanul și-a înțeles lecția. Atașez câteva imagini si un video, necenzurate, pentru că e pagina mea personală de Facebook, iar prietenii mei merită să știe”, a mai povestit viceprimarul.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. NU FURATI IARBA, FUMATI-O, PARDON FURATI-O ( Dar lasati-i si lui Braniste sa tragă, ca-i în sevraj.

    Numai la Vaslui sunt banali care fura iarbă…in loc s-o fumeze:)))))) nu mai avea Braniste ce fuma, de asta ii era ciuda.Iaca asa s-au imbogatit toti hotii…ca au furat sub clar de lună de 32 de ani….si inainte se fura da nici chiar asa.Sa ma pis în iarbă ta apoi sa ma fac, ca canale….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here