Viceprimarul Cătălin Mîndru a renunțat la cel de-al doilea job

Viceprimarul Cătălin Mîndru a renunțat la cel de-al doilea job, cel de învățător la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”. De la 1 aprilie, acesta nu se mai împarte între cele două posturi, așa cum o făcea înainte: 08:00-12:00- învățător, 12:00-18:00- viceprimar.

Contactat telefonic, viceprimarul a confirmat informația, precizând că a luat decizia în urma consultării cu părinții elevilor. “Da, așa este, de la 1 aprilie nu mai predau la școală. Am luat această decizie în urma consultării cu părinții elevilor. Urmează ca Tribunalul Vaslui să se pronunțe în procesul intentat de consilierii locali PSD, astfel că nu va mai dura mult până când ne vom primi atribuțiile”, a declarat viceprimarul Vasluiului, Cătălin Mîndru. Astfel, acesta pune capăt discuțiilor și criticilor inițiate de consilierii PSD, care îl acuzau că încasează două salarii din locuri de muncă la stat.
6 COMENTARII

  1. Fiecare comenteaza in functie de interesul personal. Se vede clar ca Vasluienilor nu le place munca, nu se pot descurca fara ajutoarele de la guvern. Fara munca, stand numai cu mana intinsa si fiind furati permanent de ciuma r…e acest oras si judet va fi cel mai slab dezvoltat.

  2. Ce suflet de mamă are nea vicele. Cum a lasat el al doilea job de izbeliste! Pai nu trebuia sa-l iei din start, ca asa era logic si normal!

  3. Cel mai bine va lasati de primarie…sunteti cu toții niste habarniști în ale administrației publice locale.. Ne.am pricopsit si de aceasta data…Nu avem nicio scapare!

  4. Era o nerușinare ce făcea. Tipic USR!
    Tipic pentru cei care ne obliga sa purtam masca, dau bolnavii afară din spitale și nu permit ca persoanele decedate sa fie îngropate cum se cuvine.
    Marca înregistrată USR!

LĂSAȚI UN MESAJ