16.5 C
Vaslui
07-oct.-2022

Victima bătăii din fața clubului Bliss, mărturii cutremurătoare de pe patul de spital

- Advertisement -
SUFERIND… Alexandru așteaptă pe patul de spital să fie operat. Are dublă fractură de mandibulă și este năucit de la cele trei șuturi primite în cap. Vorbește cu mare greutate și a renunțat și la țigări, deși este mare fumător

GRAV… Desfigurat de trei consăteni, cu maxilarul rupt în două locuri, un muntenar de 27 de ani suferă acum pe un pat de spital în așteptarea intervenției chirurgicale reparatorie. A reușit, cu greu și cu sprijin medical, să stea de vorbă cu polițiștii care anchetează cazul, chiar înainte de operație. Cadrele medicale vorbesc de aproximativ jumătate de an de recuperare post operatorie, perioadă în care victima va fi nevoită să mănânce, ca bebelușii, mâncare pasată. Cazul a ajuns acum și în atenția polițiștilor care au audiat, pe lângă victimă, pe ceilalți martori ai scandalului, dar și pe bătăuși. Se pare că aceștia vor opera și câteva rețineri. Vremea Nouă vă prezintă fotografia tânărului bătut cu bestialitate aflat acum pe patul de spital în așteptarea operației.

Loviturile primite în fața clubului Bliss din Vaslui de tânărul bătut, din senin, de trei consăteni, s-au dovedit extrem de puternice. Polițiștii veniți să-l audieze la spital au reușit, cu greu, să stea de vorbă cu acesta. Durerile și-au spus cuvântul și tânărul de 27 de ani a avut nevoie de asistență medicală pentru a răspunde întrebărilor polițiștilor. Acesta are o dublă fractură de mandibulă. Mai mult, conform unor surse, medicii le-au cerut anchetatorilor ca audierea să fie cât mai scurtă, mai ales că victima urmează să fie operată curând. De asemenea, cadrele medicale vorbesc de o perioadă de spitalizare de aproximativ 30 de zile plus alte câteva luni în care acesta va fi nevoit să consume lichide și mâncare pasată, la fel ca bebelușii. De asemenea, cadrele medicale spun că tânărul de 27 de ani a fost lovit cu piciorul în cap, în zona urechii și doar norocul a făcut ca loviturile primite să nu-i fie fatale. “A fost lovit puternic în cap, de trei ori, cu piciorul. Zona în care a fost lovit este una sensibilă și totul s-ar fi putut transforma într-o tragédie, dar a fost norocos”, spun surse medicale. De asemenea, rudele tânărului de 27 de ani nu-și explică motivul pentru care tânărul a fost luat la bătaie, mai ales că nu a existat niciun conflict mai vechi între ei, plus că se cunoșteau, fiind consăteni. Acum, rudele așteaptă evoluția anchetei și speră că cei vinovați vor răspunde pentru faptele lor, procurorii vor cere mandat de arestare și ca să nu fie lăsați în libertate. Totul s-a petrecut sâmbătă seara când, un tânăr de 27 de ani din comuna Munteni de Jos a fost atacat de trei consăteni. În urma loviturilor primite, tânărul a ajuns la spital, cu dublă fractură de maxilar. Martorii povestesc că victima a ieșit din “Bliss”, împreună cu prietena lui și încă o fată. Toți trei s-au așezat pe scările din fața Centrului de Informare Turistică și stăteau de vorbă. La un moment dat, de cei trei s-a apropiat un tânăr de aproximativ 20 de ani. Între cei doi bărbați a fost un schimb de replici ca, la un moment dat, întreg conflictul să pară că se stinge. Nu a fost așa. Supărat, agresorul a dat o tură cu mașina și s-a întors, însoțit de alți doi prieteni. Fără niciun avertisment, și-a lovit adversarul cu pumnul în față. După ce acesta a căzut la pământ, a urmat o ploaie de lovituri. Conform unor martori, agresorul și-a lovit victima, în repetate rânduri, cu piciorul în cap, după ce aceasta era la pământ.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

    • Se inchide o p**a ! Are Dobirceanu grija sa cotizeze ca sa mearga in continuare. SI-asa functioneaza fara autorizatie de la ISU… ca asa se practica la noi ! Legile sunt facute pentru prosti si pentru saraci.

  1. Dacă autorii au lovit victima cu piciorul în cap, de sus în jos, de un plan dur, ciment, atunci se poate reține infracțiunea de tentativă de omor. Asta reține practica judiciară. Dar nu cred că la IPJ Vaslui mai este cineva să citească practică judiciară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.