22.5 C
Vaslui
28-sept.-2022

Victima fiului grefierei din Bârlad s-a transformat în inculpat! Motivul: vrea să-și facă singur dreptate! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -
IACA AȘA… Din victimă a fiului grefierei din Bârlad, Eduard Filip (zis și Modoranu sau Mocofanul interlop) a ajuns acum inculpat și arestat preventiv!

MOCOFANUL INTERLOP LA ZDUP… Un bărbat  din municipiul Bârlad, Eduard Filip Marcel, de 27 de ani, a fost arestat preventiv pe 11 septembrie, de către magistrații bârlădeni.  Acesta este  bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere  și amenințare. Judecătorii bârlădeni  au admis  solicitarea procurorului de caz  și  au  emis mandat de arestare preventivă  pentru  acesta,  sentința  fiind deja atacată cu apel la Tribunalul Vaslui.  Față de tatăl acestuia, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Bărbatul arestat preventiv  este cercetat  în nu mai puțin de cinci dosare penale, reunite de procurorul de caz. Ultimul dosar penal a fost întocmit pe  data de 7 septembrie, când  bărbatul  arestat  preventiv a intrat în curtea unei familii din Bârlad, a adresat  amenințări  și loviri membrilor acestei familii și unui invitat, pe care l-a și înjunghiat cu o macetă în spate.  Eduard Filip Marcel este nimeni altul decât cel care a fost atacat  anul trecut cu pistolul, de fiul unei  grefiere din Bârlad, când era la plimbare, noaptea, cu soția și copilul.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională  a unui bărbat  de 27 de ani, din Bârlad,  bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. Tatăl acestuia, în vârstă de 53 de ani, domiciliat în aceeași localitate, este bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Cercetările au fost desfășurate în cadrul a 5 dosare penale, reunite la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, faptele penale fiind derulate de către persoanele sus-menționate în perioada 2017 – septembrie 2020. Ca urmare a activității infracționale, ar fi fost vătămate un număr de 5 persoane din municipiul Bârlad, cu vârste cuprinse între 24 și 39 de ani.

Ce-a făcut Mocofanul interlop? A făcut circ și scandal, băgând maceta în „dujmani”!  

Eduard  Filip Marcel, de 27 de ani, a fost implicat ultima dată într-o bătaie, anunțațtă de acesta cu „surle și trâmbițe” pe contul lui de socializare „Mircea cel Bătrân”. Acolo a postat mai multe fimulețe și amenințări către cei dintr-o familie cu care este în conflict de mult timp! Eduard Filip este cel care anul trecut în noiembrie a fost victima unui atac în stil  mafiot, când fiul unei grefiere din Bârlad a tras cu pistolul asupra lui! De atunci și până ieri, Eduard Filip a jurat răzbunare și a fost în conflict cu cei pe care îi bănuia că stau în spatele „împușcării” mașinii sale, când, spune el, s-a atentat la viața lui și a familiei sale. Pe 6 septembrie seara, acesta s-a decis să se răzbune și a urmărit pe Georgian  S. când a intrat la o familie din Bârlad în curte, unde era invitat.

„Filip a intrat și el acolo și a scos o macetă (foto) cu care a început să atace pe toți din curte, speriind copiii și lovind în stânga  și în dreapta. M-a  înjunghiat pe mine în torace, zona inimii, pe un altul l-a lovit în ochi  și a amenințat cu moartea pe toți. A spart parbrizul și un  gam lateral d ela mașina propritarului casei, cu maceta, făcă ca acesta să aibă vreio implicație în cearta noastră. El are ceva cu mine pentru că spune că eu eram cu cel care a tras cu pistolul asupra lui anul trecut, dar nu este adevărat, nu e am fost! Mi-a trasmis tot felul de amenințări pe rețaua de socializare, iar acum le-a și pus în aplicare. Familia  unde  eram invitat nu  are nicio legătură cu el, cu familia mea sau a lui, sunt niște persoane venit din străinătate, care s-au trezit  din senin atacați  și amenințați de Eduard Filip. Am depus toți plângere la Poliție”, ne-a spus Georgian S. 

Mandat de arestare preventivă pentru Eduard Filip!

„În data de 11 septembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  au luat, față de bărbatul de 27 de  ani,  măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul de 53 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea activității infracționale a persoanelor implicate”, a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Iată și sentința dată de juidecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad, în dosarul penal al ui Eduard Filip Marcel:

„Admite propunerea  de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad în dosarul de urmărire penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului FILIP EDUARD-MARCEL, cercetat pentru  săvârșirea  infracțiunilor  de vătămare corporală, (faptă săvârșită la data de 17.02.2017 – persoană vătămată C. B. A.); tulburarea  ordinii și liniștii publice, (faptă săvârșită la data de 17.02.2017); lovire sau alte violențe, (faptă săvârșită la data de 20.12.2019 – persoană vătămată S. P. G.); tulburarea ordinii și liniștii publice (faptă săvârșită la data de 20.12.2019); tulburarea ordinii și liniștii publice  (faptă săvârșită la data de 10.07.2020);  lovire sau alte violențe  (faptă săvârșită la data de 13.07.2020 – persoană  vătămată N. R.); tulburarea ordinii și liniștii publice (faptă săvârșită la data de 13.07.2020); amenințare (faptă săvârșită la data de 06.09.2020 – persoană  vătămată F. A. S.); distrugere (faptă săvârșită la data de 06.09.2020 – persoană vătămată F. A. S.) și tulburarea ordinii și liniștii publice (faptă săvârșită la data de 06.09.2020), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.09.2020 și până la data de 10.10.2020, inclusiv. În baza art. 230 Cod procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul FILIP EDUARD-MARCEL”, scrie pe site-ul Judecătoriei Bârlad. Sentința  nu este definitivă, ea fiind  atacată cu apel la Tribunalul Vaslui.

Amenințările „interlopului” de  pe rețele de socializare adresate de Eduard Filip „dujmanilor săi” (ATENȚIE, limbaj licențios):

CITIȚI ȘI: http://vremeanoua.ro/mocofanul-interlop-din-barlad/

CITIȚI ȘI:  http://vremeanoua.ro/impuscaturi-in-miez-de-noapte-la-barlad/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.