spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Victima, în stare de soc, agresorul, în libertate!

- Advertisement -

MISTERE Tânãra de 18 ani din satul Mânzãtesti, comuna Mãlusteni, care a fost victima unei tentative de viol, a fost internatã la Spitalul de Neurochirugie din Iasi, în stare de soc post – traumatic si psihic. Vãrul ei, suspectat cã ar fi agresat-o, este anchetat de politistii din cadrul Politiei orasului Murgeni, în stare de libertate deocamdatã. Ancheta este „îngreunatã” de starea victimei. În timp ce fata este pe patul de spital, politistii murgesteni asteaptã „para mãlãiatã”: sã revinã victima de la Iasi, pentru a le clarifica lor ancheta!

Tania Grigoriu a fost implicatã în noaptea de 21/22 mai într-o tentativã de viol asupra ei comisã de un vãr bun. Individul a nãvãlit peste ea în casã, a lovit-o în cap cu ceva, a umplut-o de sânge si apoi a încercat sã o violeze. Pãrintii ei, care dormeau în altã camerã, au auzit tipetele fetei si au gãsit-o plinã de sânge, cu capul spart si tipând cã vãrul vrea sã o violeze. Tania a fost adusã, în stare de soc, la Spitalul de Urgentã din Bârlad, fiind diagnosticatã cu „traumatism cranio – facial (TCF) si stare de soc prin agresiune”. A fost internatã la sectia Neurologie, iar pe 22 mai, dimineata, a fost transportatã la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde este internatã si în prezent, sub stricta supraveghere a medicilor, dupã ce a suferit o interventie chirurgicalã.

Diferenta dintre noi si americani

Dacã v-ati asteptatat ca agresorul sã fie imediat pus la „rãcoare” si anchetat (vezi acuzatia de tentativã de viol adusã fostului sef al FMI, Dominique Strass Kahn, asupra unei cameriste de la hotelul unde era cazat – si ea nu a ajuns în stare gravã la spital!), aflati cã sunteti într-o mare eroare. Agresorul, vãrul bun, ruda de sânge a fetei, este cercetat în stare de libertate (!!) de cãtre Politia din orasul Murgeni, care a deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de tentativã de viol, loviri si alte violente. „Din pãcate ancheta este în plinã desfãsurare si nu vã putem da detalii. Tot ce vã pot spune este cã declaratiile celui indicat de pãrinti ca fiind agresorul fetei lor, nu corespund cu cele declarate de ei. Sunt în totalã discordantã. Asa cã urmeazã sã fie clarificatã situatia dupã ce va fi audiatã si tânãra în cauzã, asupra cãreia existã suspiciunea cã s-a comis tentativa de viol si care a fost lovitã în cap. Datã fiind starea ei de sãnãtate, audierea se amânã pânã când politistii pot sta de vorbã si cu ea”, a precizat inspectorul principal Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.