Victor Ponta a dezvăluit ce face dacă stare de alertă va fi prelungită. “Mă duc să protestez şi singur dacă e cazul”

Victor Ponta, liderul Pro România, a anunţat, luni, la România TV că va protesta în Piaţa Victoriei dacă Guvernul va decide prelungirea stării de alertă. “Mă duc eu să protestez. Și singur, dacă e cazul. Mă duc cu prieteni care plătesc taxe. Dacă se votează starea de alertă, mă duc să protestez. Toți parlamentarii vor vota împotriva stării de alertă. Cea mai bună veste am primit-o de la domnul Ciolacu, care spune că PSD nu va mai vota prelungirea”, a declarat Victor Ponta în cadrul emisiunii “Punctul Culminant” de la România TV. Liderul Pro România a afirmat că formaţiunea pe care o conduce a crescut în sondaje, iar asta “înseamnă că am făcut bine în opoziție”.

“Peneliștilor nu le e frică, că nu-i ia DNA. Dacă era doamna Dăncilă cu un pahar de fanta la Guvern, îi cerea imediat demisia. Ei au impresia că au tot, că îi ține Iohannis.

Avem un milion de tineri care merg la școală cu profesori prost plătiți, care au părinți plecați la muncă. Văd în fiecare secundă mașini, femei frumoase.

Frustrarea este din ce în ce mai mare. Aceasta va crește în Romnânia. Nu au nici o treabă nici cu Orban, nici cu Iohannis, nici cu Ponta. …https://www.romaniatv.net/victor-ponta-a-dezvaluit-ce-face-daca-stare-de-alerta-va-fi-prelungita-ma-duc-sa-protestez-si-singur-daca-e-cazul_525093.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ