3.7 C
Vaslui
30-nov.-2022

Victor Ponta: Nu exclud un nou acord cu FMI, dar nu mai putem să fim trataţi ca elevul din prima bancă

- Advertisement -

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, la România TV, că un eventual nou acord cu Fondul Monetar Internaţional va trebui să ţină seama de nevoile de dezvoltare ale României.

Victor Pona nu a exclus ab initio eventualitatea unui al treilea acord cu Fondul Monetar Internaţional, însă acesta va trebui să aibă la bază o altă viziune decât cele anterioare. „Nu-l exclud, dar vreau foarte mult să nu mai fim trataţi ca elevul din prima bancă care face tot ce spune profesorul, apoi mai este şi tras de urechi pentru că este în prima bancă”, a spus premierul.

Acesta a apreciat că un obiectiv esenţial pentru România este reducerea decalajelor faţă de statele Europei de Vest, obiectiv care presupune unele cheltueili mai mari pe anumite domenii, premierul exemplificând cu infrastructura. „Sunt nişte lucruri ce ţin de specificul României şi de nevoile ei de dezvoltare”, a afirmat Victor Ponta.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/victor-ponta-nu-exclud-un-nou-acord-cu-fmi-dar-nu-mai-putem-sa-fim-tratati-ca-elevul-din-prima-banca_205823.html#ixzz3TPRfQVKP

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/victor-ponta-nu-exclud-un-nou-acord-cu-fmi-dar-nu-mai-putem-sa-fim-tratati-ca-elevul-din-prima-banca_205823.html#ixzz3TPRM2PaR

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.