spot_img
14.8 C
Vaslui
04-iun.-2023

Victoria, obiectivul ambelor echipe

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Situatia din clasament nu le permite altceva

SIGUR PE EL…Tinut departe de teren mai bine de o lunã de o accidentare foarte gravã suferitã în meciul cu Sãgeata Nãvodari, vârful celor de la Otelul Galati, Victoras Astafei se va regãsi în primul 11 în partida de mâine searã de pe stadionul „Otelul”. Fotbalistul se declarã încrezãtor cã echipa sa poate obtine prima victorie din „era” Lienen, însã se asteaptã ca si Vasluiul sã aibã un cuvânt greu de spus.

Desi nimeni nu-i mai dãdea sperante cã va mai juca în acest tur de campionat, dupã ce în meciul cu Sãgeata Nãvodari a suferit o rupturã muscularã extrem de urâtã, Victoras Astafei se va regãsi mâine searã printre titulari, multumitã Marijanei Kovacevici. Pus pe picioare de tratamentul „vraciului”, atacantul sperã sã contribuie mâine searã la prima victorie a noului tehnician al gãlãtenilor, Ewald Lienen. ” Otelul poate si trebuie sã obtinã o victorie cu FC Vaslui pentru cã situatia în clasament nu e chiar cea mai bunã. Nu ne va fi usor pentru cã întâlnim un adversar puternic. Dupã ultimele rezultate, jucãtorii Vasluiului si-au îmbunãtãtit moralul si cu sigurantã vor încerca si ei sã câstige toate cele trei puncte. Însã noi ne dorim ca noul antrenor sã aibã parte de un debut fericit pe teren propriu si vom face tot ce depinde de noi ca acest lucru sã se întâmple” a declarat vârful gãlãtenilor.

Probleme în defensiva Vasluiului

La antrenamentul de ieri al echipei, fundasul central, Igor Prahic s-a antrenat separat, acuzând dureri la piciorul drept. Si Caue a iesit schiopãtând de pe teren, dupã ce a cãlcat strâmb la un duel aerian. Medicul echipei a dat însã asigurãri cã pânã la ora meciului cu Galati, cei doi fotbalisti vor fi apti de joc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.