16.8 C
Vaslui
02-oct.-2022

VICTORIA VASLUIENILOR (foto)

- Advertisement -

Balaur si Buhãescu au fost actorii principali în meciul de asearã

ENTUZIASM Ionut Balaur a fost artizanul unei victorii foarte importante pe care “galben-verzii” au obtinut-o în fata Pandurilor. Îmbucurãtor este faptul cã douã din cele trei goluri au fost marcate de doi vasluieni, Buhãescu si Balaur fiind “plombele” la care Hizo a apelat pentru aceastã întâlnire. Balaur a sãrbãtorit reusita, din prelungirile partidei, în mijlocul suporterilor de la Peluza Nord, care dupã meci au mers la vestiare sã îi multumeascã pentru devotamentul fatã de culorile clubului.

Fãrã Adailton, Papp si Milanov pe teren, Vasluiul a avut un suflu mai proaspãt, cel putin în începutul meciului . “Galben-verzii” s-au distantat la 2-0 dupã prima reprizã de joc, prin golurile marcate de Buhãescu si Wesley, dar au cedat teren în partea a doua a jocului, permitându-le oaspetilor sã îsi facã jocul. Ultimele minute aveau sã fie de infarct, încordarea cu care s-au consumat ultimele faze fãcând ca victoria sã fie cu atât mai savuroasã. Batin a egalat pentru oaspeti în minutul 92, pentru ca Ionut Balaur sã aducã toate cele trei puncte pentru echipa sa, la ultima fazã. A urmat o nebunie de nedescris, o bucurie pe care vasluianul Balaur a trãit-o la cote maxime în sânul suporterilor de la Peluza Nord. Fanii “galben-verzi” au fost cuceriti definitiv de tânãrul jucãtor, ultrasii amintindu-si de atasamentul lui Bogdan Buhus, dar si de bucuria cu care Bukvic sãrãbtorea fiecare reusitã în tricoul Vasluiului. La finalul partidei, finantatorul Adrian Porumboiu a declarat cã echipa sa nu merita victoria, dar l-a remarcat pe Ionut Balaur, singurul jucãtor cu “vânã”: “Normal cã sunt dezamãgit dupã acest meci, am jucat prost si am cîstigat nemeritat. Normal trebuia sã pierdem douã puncte. Este inexplicabil felul în care au jucat, a fost o evolutie submediocrã, cu greseli copilãresti. Este trist când la victorie poti sã remarci un singur jucãtor, pe Balaur. A avut vânã în el. La aceste trei puncte obtinute suntem în cãrti, dacã nu le obtineam eram dincolo. S-a demonstrat cã 2-0 e cel mai periculos scor din toate timpurile, noroc cã a apãrut Balauru’ si a înscris.”

Pavlovic dezamãgit de suporteri

La finalul meciului, Milos Pavlovic i-a certat pe vasluienii care au pãrãsit stadionul înainte de ultimul fluier al lui Robert Dumitru. Mijlocasul sârb a salutat galeria si în drum spre vestiare a fãcut semne la adresa celor care nu au bunul simt sã astepte fluierul de final pe stadion. În cele din urmã, cei care au pierdut au fost vasluienii care au ales sã pãrãseascã arena imediat dupã ce Pandurii au egalat. Golul lui Balaur a surprins sute de “suporteri” care se înghesuiau la portile “Municipalului”. Pavlovic i-a aplaudat totusi pe cei care au rezistat pânã la ultima fazã si le-a multumit pentru sprijinul acordat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

278 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.