17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Victorie pentru „omul cu autostrada de un metru” în procesul cu Poliţia. Amenda pentru o pretinsă încălcare a regulilor din pandemie, anulată de judecători

Suceveanul a obţinut anularea unui proces verbal încheiat în vara anului 2020, atunci când poliţiştii au descins la hotelul deţinut de el şi l-au amendat pentru că ar fi organizat o nuntă, deşi la faţa locului nu erau miri, formaţie sau obiecte de decor specifice unei nunţi.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a câştigat în instanţă un proces cu Poliţia, după ce a primit un avertisment scris din partea acestora pentru un eveniment privat organizat în pandemie.

„Practic, instanţa de judecată a hotărât negru pe alb că nu am organizat nicio nuntă, totul a fost o scorneală. Pe bună dreptate, raportat la contextul social, a fost o bătaie de joc la adresa muncii cinstite a unor oameni. Faptul că s-a împânzit o ştire falsă a însemnat un bocanc în gură pentru un contribuabil, o pată de imagine greu de şters. E o victorie amară. Am câştigat procesul, însă daunele provocate nu mai pot fi reparate. E o victorie pentru toţi antreprenorii din HoReCa”, a declarat Ştefan Mandachi, după reuşita din instanţă.

Citeste mai mult: adev.ro/ra4fpo

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here