spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Videanu: Sunt momente în care orice om politic trebuie să-şi facă o autoevaluare

- Advertisement -

Dincolo de persoana care va câştiga alegerile pentru preşedinţia Partidului Democrat Liberal, cel mai important rămâne partidul, a declarat, miercuri seară, prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu, într-o emisiune la TVR1, citat de Agerpres.

„Din punctul meu de vedere, e mai puţin importantă persoana, că vorbeşti de Boc, de Blaga, că vorbeşti de Ionescu sau Popescu. Foarte important în această perioadă este partidul”, a spus Adriean Videanu, întrebat dacă, pe 11 aprilie, Emil Boc şi Vasile Blaga îşi vor depune candidaturile pentru şefia PDL

Prim-vicepreşedintele PDL nu a dorit să precizeze nici de partea cărei moţiuni, a lui Boc sau Blaga, se va plasa, subliniind că în documentele respective va urmări cu mare atenţie partea economică. „Eu aştept să văd moţiunile, aşa cum v-am spus. Vreau să văd partea economică a moţiunilor. Din punctul meu de vedere, Partidul Democrat Liberal are o expertiză foarte bună în zona economică şi cred că aspectul economic din moţiune trebuie să fie unul foarte puternic, care să redea speranţa românilor”, a afirmat Adriean Videanu.

Despre o posibilă retragere a sa din politică, informaţie vehiculată în presă, prim-vicepreşedintele PDL a precizat că nu a luat, încă, o decizie în acest sens, dar că nu are niciun fel de problemă să evalueze şi acest lucru. „Sunt momente în care orice om politic trebuie să-şi facă o autoevaluare, funcţie de care să ia deciziile cele mai bune”, a conchis Adriean Videanu.

romanialibera.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.