spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

VIDEO | A venit Vremea Adevărului!

- Advertisement -

DEBUT… Până acum, jurnaliștii de la Vremea Nouă au tot comentat știrile din Vaslui, care au căpătat amploare națională, doar pentru televiziunile mari din România, cum ar fi Realitatea TV, Antena 3, Pro TV, România TV, B1 TV sau Digi24. La Vaslui, în schimb, tăcere! Acum avem propriul nostru studio în redacție, de unde putem să comentăm, pentru vasluieni, știrea zilei din județul nostru. Debutăm cu prima emisiune de acest gen, realizată de Gelu Irimia și Flavius Ghiorghieș. Aceștia au dezbătut în premieră un sondaj de opinie, comandat de o entitate care nu are implicații politice – Asociația Viitorul Vaslui. Azi vă prezentăm scorul electoral după o săptămână de campanie. Jurnaliștii noștri dezbat sondajul de opinie cu unul dintre cei mai buni specialiști în sondaje, Tudor Jijie, profesor la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității Al. I. Cuza Iași.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

 1. Normal ca neam saturat de psd insa cei ramasi in vaslui au creierele spalate si nu stiu decat de psd. Implicativa altfel sau veniti in tara si votati.

 2. Dezastru pe linie in fauna candidatilor. Zau, cel mai ponegrit dintre ei in materie de studii academice, are perspicacitate si viziune mai mult decat toti ceilalti la un loc. Greu de noi….., dar, la o adica, ce-am avut si ce-am pierdut….?!!!!!

 3. Cum e să fii candidatul de serviciu și să vii mereu cu un nou început după cinci mandate în direcția proasta acum crezi tu bezmetiicule ca mergi în direcția bună .???🤣😇. Ai avut funcții , ai păpat din banii noștri atâția ani , nu ai făcut nimic ca și consilier local și județean . Domnule Arcaleanu căutați-vă altă direcție , Vasluiul nu te mai vrea !

 4. Dacă mai prindem patru ani cu PSD-ul e de plecat . Braniste atât ovaționat și apreciat NU are nici o HCL care să îi poarte numele , singura dată când s-a făcut remarcat a fost atunci când a prin un hoț care fura gazon uscat . Zero rezultate , zero inițiative . Pe lângă nulitatea absolută în administrație este și un om ranchiunos ( colegii din primărie știu mai bine )

 5. Vasluienii în Fața Urnei de Vot: Argumente pentru Sustinerea Inginerului Lucian Braniște

  În contextul alegerilor locale din Vaslui, un recent sondaj de opinie, realizat de Asociația Viitorul Vaslui, a adus la lumină o imagine complexă a preferințelor electoratului. Conform datelor prezentate, actualul viceprimar, inginerul Lucian Braniște, conduce clasamentul intențiilor de vot cu 26,1%. Cu toate acestea, un procent semnificativ de alegători, 32,6%, rămân nehotărâți. Este esențial să analizăm, din perspectivă sociologică și psihologică, de ce acești nehotărâți ar trebui să-și orienteze voturile către Lucian Braniște.

  1. Continuitatea și Stabilitatea

  Una dintre cele mai importante nevoi ale unei comunități este continuitatea în administrația locală. În calitate de viceprimar, Lucian Braniște a demonstrat că poate menține stabilitatea și continuitatea în derularea proiectelor locale. Alegătorii nehotărâți, în căutarea unei opțiuni sigure și previzibile, ar trebui să considere avantajele menținerii unei figuri cunoscute și experimentate în fruntea orașului.

  2. Experiență și Expertiză

  Lucian Braniște, inginer de profesie, a adus o abordare tehnică și bine fundamentată în gestionarea problemelor municipiului. Acesta a coordonat numeroase proiecte de infrastructură, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea orașului. Alegătorii nehotărâți ar trebui să se gândească la importanța expertizei în gestionarea resurselor și proiectelor comunitare, un domeniu în care Braniște a excelat.

  3. Angajament pentru Comunitate

  Pe parcursul mandatului său, Braniște a demonstrat un angajament puternic față de comunitatea locală. Prin inițiativele sale, a abordat probleme esențiale, cum ar fi modernizarea infrastructurii și îmbunătățirea serviciilor publice. Alegătorii nehotărâți ar trebui să recunoască faptul că un lider dedicat și implicat este esențial pentru progresul comunității.

  4. Viziune pentru Viitor

  Lucian Braniște nu doar că a gestionat cu succes prezentul, dar are și o viziune clară pentru viitorul Vasluiului. Planurile sale includ dezvoltarea economică, atragerea de investiții și crearea de locuri de muncă, aspecte cruciale pentru bunăstarea pe termen lung a orașului. Alegătorii nehotărâți ar trebui să considere importanța unei viziuni strategice și a planurilor concrete pentru viitorul comunității.

  5. Susținere Largă

  Faptul că Braniște se află în fruntea sondajelor, cu 26,1%, indică deja un nivel semnificativ de susținere din partea comunității. Acest lucru poate fi un indicator de încredere și de validare a competențelor sale. Alegătorii nehotărâți pot vedea în această susținere o dovadă că Braniște este capabil să unifice comunitatea în jurul unor obiective comune.

  #Concluzie

  Pentru a concluziona, alegătorii nehotărâți ar trebui să ia în considerare experiența, dedicarea și viziunea lui Lucian Braniște atunci când decid pe cine să susțină în alegerile locale. Continuitatea în leadership, expertiza tehnică și angajamentul față de comunitate sunt factori esențiali care pot asigura un viitor prosper pentru Vaslui. Să ne unim în jurul unui lider care a demonstrat deja că poate aduce rezultate concrete și beneficii tangibile pentru toți cetățenii.

  Acest articol nu doar că prezintă o imagine clară și argumentată a motivelor pentru care Lucian Braniște merită susținerea alegătorilor nehotărâți, dar oferă și o perspectivă logică, fundamentată pe fapte și realizări concrete, subliniind necesitatea unui vot informat și responsabil.

  • Normal ca neam saturat de psd insa cei ramasi in vaslui au creierele spalate si nu stiu decat de psd. Implicativa altfel sau veniti in tara si votati.

 6. Vasluienii vor o schimbare și doar Marius Arcaleanu o poate face! Un om cinstit și muncitor care merită să câștige primăria Vaslui și sunt convins ca va reuși!

   • Subscriu!
    Vlada pe locul 1! Pixelul albastru! Rușine sondajului, l-ați furat pe Robi-oftat adânc 😂😂😂😂😂😂

  • Foarte interesant ce va urma. Cred ca vasluienii inteleg in sfarsit ca avem nevoie de o schimbare si vor taxa activitatea dezastruasa a PSD ului in acest oras!
   Nu mai putem fi naivi sa trecem cu vederea toate golaniile celor de la PSD care ne -au dat exemplu negativ in toata tara !

 7. Braniste ai facut cacatul praf mutandu-te la PSD, partidul spagarului Buzatu. Cu ce lista de consilieri ai sa nu te astepti la voturi.

  Daca PSD voia sa faca ceva real, venea cu o lista fresh de consilieri. Dar asa? Au reinventat niste fosile, slugi si beizadele. Bai, vasluienii nu-s prosti. S-au saturat de pilele cu care PSD a umplut institutiile publice. Probabil mizati pe ei sa va aduca voturi, in schimbul posturilor caldute pe care le-ati oferit de-a lungul anilor. Dar stiti ceva? Sunt si mai multi aia care s-au saturat de mizeriile voastre, de combinatiile voastre!

 8. Eu fac parte din cei 32% dar știu sigur ca nu pot vota pe Arcaleanu. Acest individ gândește și acționează ca ,cartelurile din Columbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.