spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

VIDEO | Alina a plâns la propria înmormântate. Așezată în sicriu, colegii ei au văzut cum din colțul ochiului i-au curs lacrimi pe obraz. Legistii explică fenomenul, rudele zic că e o minune!

- Advertisement -

SEMNE DE DINCOLO DE MOARTE… Mulțimea de oameni care a fost la înmormântarea Alinei, fata ucisă cu un sadism inimaginabil, chiar de cea pe care o considera ca o soră încă din copilărie, a trăit clipe cutremurătoare! Primul șoc a fost în momentul în care oamenii au văzut că în sicriul alb ca neaua, în locul chipului desfigurat de lovituri, așa cum l-au descris atât pescarul care a descoperit-o sub banca din parcul din Mangalia, cât și procurorul de caz, Alina părea un înger care doarme, cu fața senină. Doar pe frunte, pe tâmple, pe piept, se vedeau urmele loviturilor, însă acestea, cu oricâtă ură au fost aplicate de criminală, nu au reușit să-i șteargă copilei frumusețea de pe chip. Nimeni din cei veniți cu flori și cu sufletul strâns de durere la căpătâiul ei, nu și-a putut lua ochii de la fața acesteia, știind de atâtea zile că scopul individei care a ucis-o a fost acela de a o desfigura, dintr-o ură și o gelozie, pe care doar o psihopată le putea nutri în secret, față de copila cu care împărțise aceeași bucată de pâine, ani la rând. La un moment dat, cei din preajma sicriului s-au înfiorat de-a dreptul când au văzut cum în colțul ochilor copilei moarte se zăresc niște urme umede ca ale unor lacrimi. Unii și-au făcut cruce și au izbucnit în plâns, iar alții au făcut filmulețe, dar nu pentru rețelele de socializare, ci pentru a dovedi ceea ce ei erau convinși că este nici mai mult, nici mai puțin decât un semn al Alinei de dincolo de moarte. „Uitați, plânge! Alina plânge cu noi”, spuneu cei din jurul sicriului, răscolind o durere și așa greu de exprimat în cuvinte. Firește, medicii legiști explică acest lucru ca pe un fapt firesc la trupurile neînsuflețite, însă pe cei care au fost acolo și i-au putut privi ochii umezi ai Alinei nu îi va convinge nimeni niciodată că fata aceasta, atât de blândă și plină de viață până de curând, nu le-a arătat astfel un ultim semn, de dincolo de moarte. „Alina plânge la propria ei înmormântare”, șopteau, îngenuncheate de durere, rudele fetei.

sursa video: Facebook Barzu Maria

„Condoleanțe și drum lin, copilă! Ai un loc în Rai, acolo unde nu e durere, nici tristețe, nici suspin, iar prietena ta va munci o veșnicie la muncile iadului pentru ceea ce a făcut. Păcat!”, a scris unul dintre sutele de oameni, care au trăit ieri sentimentul unei cumplite neputințe, în fața acestei drame, imposibil de acceptat de o minte normală. Alina a fost înmormântată în rochie albă de mireasă și cu o coroniță argintie pe creștet, iar cei care au privit-o au înțeles că atunci când ești un om frumos din toate punctele de vedere, nimeni nu îți poate lua asta, nici măcar în ceasul de pe urmă. Loredana Atănăsoaie, criminala cu sânge rece, a urât-o în tăcere pe Alina tocmai pentru aceste calități umane deosebite, pentru frumusețea ei, pentru hărnicia sa, dar și pentru căldura cu care îi copleșea pe toți cei din jur. Era cumplit de geloasă că prietena ei avea o relație stabilă și un băiat bun, care a iubea sincer. Degeaba a încercat ea să croiască pentru anchetatori o poveste despre un așa-zis conflict spontan și o ceartă iscată din senin, că ura pe care a pus-o în fiecare dintre acțiunile ei, demne de filme cu psihopați, arată că ea demult nutrea gânduri de moarte față de biata Alina. Altfel, cum să se explice faptul că, după ce a înjunghiat-o cu lașitate în ceafă, pe când fata era în imposibilitate să se apere, că stătea în pat și era cu ochii închiși, nu a sunat imediat la 112, să ceară ajutor, dacă tot și-a văzut grozăvia? A avut atâta cruzime în sufletul ei, încât să se lupte cu victima sa, care cerea cu ultimele puteri ajutor, apoi, reducând-o la tăcere, punându-i mâna peste gură, să stea și să se uite la ea cum moare, privind ceasul și știind exact că s-a stins în 30 de minute. O asemenea ființă dementă e straniu că nu a dat mai din timp societății din jur sau familiei sale, semne asupra cruzimii de care este capabilă, în adâncul său. Faptul că, după ce a tăiat-o cu cuțitul, a avut atâta sânge rece încât să vrea o mutileze pe Alina, să o lovească peste față, ca să ajungă de nerecunoscut, nu lasă loc la nicio interpretare asupra urii pe care o avea față de prietena ei.

Medicii legiști explică științific lacrimile de la chipul Alinei, însă oamenii care suferă pentru moarte ei, văd în acesta un semn al copilei, de dincolo de moarte

Momentele dureroase de la înmormântare nu vor fi uitate prea ușor de nimeni. Nici minunea care a făcut ca Alina să nu se ducă în lumea îngerilor cu chipul zdrobit și mutilat, așa cum și-a dorit Loredana, ucigașa ei, nu va rămâne fără un ecou în sufletele multora. Lacrimile pe care ei le-au văzut pe chipul fetei vor rămâne, de asemenea, în povestea cumplită a acestui caz sinistru, din care se pot trage multe învățăminte. Medicii legiști spun că umezirea în acea zonă face parte dintr-un proces firesc în care intră trupurile neînsuflețite, însă credința celor care au văzut în această fată un înger nevinovat răpus de ura și invidia unei „prietene”, este că Alina cu adevărat a plâns la ceasul despărțirii de lumea în care mai avea atât de multe visuri de îndeplinit. „Copil curat și bun, tu plângi cu noi, căci ai fi vrut să trăiești, să fii fericită, să muncești cinstit, să o familie frumoasă. Un demon nu te-a lăsat, dragă Alina. Tu vei fi un înger! Drum bun către stele, copil cuminte și frumos! Să ne ierți că nu te-am putut ajuta în acele clipe odioase”, a fost unul dintre multele mesaje, scrise cu sufletul, pentru Alina.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

 1. Voi astia care strigati pedeapsa cu moartea … sau sa fie pusa la zid si impuscata de militari…. cu ce anume sunteti diferiti fata de ea? Nu cumva aveti si voi o problema cu capul ? Vorbim de o alta fata de 18 ani …. fie ea criminala sau nu! Suntem o natie de oameni prosti, violenti, curve si proxeneti. Terminati naibii cu judecata voastra. Suntem si asa de rasul Europei. Romanii putori care nu vor sa lucreze in propria lor tara in schimb pleaca sa fie sclavi in alte tari. Imi pare rau pentru Alina ca a parasit lumea asta, probabil pentru un loc mai bun.
  Imi pare rau pentru parintii ei…. dar astia care strigati cu moartea…. Cred ca tot acolo alaturi de ea o sa sfarsiti. In puscarie.

 2. Drum Lin printre Îngeri suflet frumos și trist,. Dumnezeu să te așeze într-un loc frumos plin de lumină cerească și pace sufletul să ți fie fericit! CONDOLEANȚE FAMILIEI! TOȚI PĂRINȚII TREBUIE SĂ ÎNVEȚE CEVA DIN ACEST CAZ SĂ AIBĂ MAI MULTĂ GRIJĂ ȘI INTERES PENTRU COPII LOR!!

 3. Exact spus,plîngi involuntar cu lacrimi fierbinți,nu poți fi rece în acest caz chiar dacă nu ai un grad de rudenie, eu nu pot să mă abțin,.de cînd am văzut cazul,sunt în șoc,.pur și simplu îmi plînge sufletul..

  • …. subscriu!…….incredibil de trist! 🙁

   Avem o tragedie în adevăratul sens al cuvântului: 1.fata frumoasă, veselă, pilnă de speranță și sinceră, generoasă, îndrăgostită – 2. fata cea tăcută, invidioasă, manipulatoare, încearcă să o compromită în fața iubitului ei, încearcă să-l seducă și învrăjbească pe iubitul ei, vede că victima (cea mai bună prietenă) vrea să fugă de ea și o ucide mutilându-i fața (gest de invidie si ură dus la extrem)
   „…Ci ne izbăvește de cel viclean”

 4. Loredana Atănăsoaie, criminala cu sânge rece, a urât-o în tăcere pe Alina tocmai pentru aceste calități umane deosebite, pentru frumusețea ei, pentru hărnicia sa, dar și pentru căldura cu care îi copleșea pe toți cei din jur. Era cumplit de geloasă că prietena ei avea o relație stabilă și un băiat bun, care a iubea sincer. Degeaba a încercat ea să croiască pentru anchetatori o poveste despre un așa-zis conflict spontan și o ceartă iscată din senin, că ura pe care a pus-o în fiecare dintre acțiunile ei, demne de filme cu psihopați, arată că ea demult nutrea gânduri de moarte față de biata Alina. Altfel, cum să se explice faptul că, după ce a înjunghiat-o cu lașitate în ceafă, pe când fata era în imposibilitate să se apere, că statea în pat și era cu ochii închiși, nu a sunat imediat la 112, să ceară ajutor, dacă tot și-a văzut grozăvia? A avut atâta cruzime în sufletul ei, încât să se lupte cu victima sa, care cerea cu ultimele puteri ajutor, apoi, reducând-o la tăcere, punându-i mâna peste gură, să stea și să se uite la ea cum moare, privind ceasul și știind exact că s-a stins în 30 de minute. O asemenea ființă dementă e straniu că nu a dat mai din timp societății din jur sau familiei sale, semne asupra cruzimii de care este capabilă, în adâncul său. Faptul că, după ce a tăiat-o cu cuțitul, a avut atâta sânge rece încât să vrea o mutileze pe Alina, să o lovească peste față, ca să ajungă de nerecunoscut, nu lasă loc la nicio interpretare asupra urii pe care o avea față de prietena ei.

 5. Posibil a avut capac frigorific,de unde si lacrimile…si la bunicii mei s a intamplat la fel. Cat despre odioasele crime ce se intampla zilnic,e ceva in societatea asta care tampeste,parca suntem nebuni,parca?

 6. Trist,foarte trist.Plângi involuntar neavând nici o legătura de rudenie sau de alta natura. Din păcate,o drama la care suntem martori.Condoleanțe.

  • Exact spus,plîngi involuntar cu lacrimi fierbinți,nu poți fi rece în acest caz chiar dacă nu ai un grad de rudenie, eu nu pot să mă abțin,.de cînd am văzut cazul,sunt în șoc,.pur și simplu îmi plînge sufletul..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.