spot_imgspot_img
spot_img
4.9 C
Vaslui
03-dec.-2023

VIDEO | Asfaltul abia turnat la Huși, bortelit din cauza țevilor sparte în subteran

- Advertisement -

SUPĂRARE… Umblă vorba prin Huși că angajații Aquavas s-au săturat de reclamații ca de mere pădurețe, ceea ce, omenește, e de înțeles, numai că ce altceva ar putea face localnicii care ba se pomenesc cu țevi sparte, ba fără apă la robinete sau, mai nou, cu ditamai găurile în asfalt! Un cetățean a imortalizat una din gropile ivite brusc în asfaltul turnat nu demult și a atras public atenția.

„Strada Prut intersecția cu strada Moldovei. La Aquavas nu răspunde nimeni la telefon. Poate trimite primăria pe cineva să o semnalizeze. Gaura are câțiva metri pătrați pe sub asfalt, ar putea cădea un autoturism, o persoană”, a atras atenție omul, în spațiul online rezervat problemelor gospodărești ale urbei. A revenit apoi cu o altă precizare, semn că problema e serioasă și are nevoie de o rezolvare. “Precizez că este spartă țeava de apă, din această cauză a apărut gaura”, a susținut hușeanul. Acum, la câte probleme apar simultan la sistemul de apă din oraș e de înțeles că nu le-o fi ușor nici angajaților de la Aquavas să intervină rapid și să remedieze prompt, dar pentru ca acest lucru să nu se mai impună, fiecare intervenție, fiecare lucrare ar trebui făcută calitativ, cu atenție, cu pricepere, ca să dureze reparația în cauză măcar un an, nu… o zi, sunt de părere hușenii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Un primar de căcat, a angajat I primărie polițiștii pensionari cu pensii de peste 10.000 lei, gen alde Zaharia,Aghiorghiesei, David ..iar noi cetățenii orașului stam și răbdam cu un oraș neîngrijit, spital haotic, populație scârbita de tot și toți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.