-10.5 C
Vaslui
09-feb.-2023

VIDEO | Bătaie pe un drum județean, între drumarii veniți să înlăture poleiul și un edil hotărât să-i filmeze!

- Advertisement -
SCANDAL… Câțiva angajați de la “Drumuri Județene” s-au luat la bătaie cu un consilier local, care încerca să îi filmeze. Totul a pornit de la împrăștierea materialului antiderapant pe carosabilul cu polei.

GRAV… Scene incredibile pe DJ 244 D, pe raza comunei Bunești-Averești, unde câțiva angajați de la “Drumuri Județene” s-au luat la bătaie cu un consilier local. Se pare că împrăștierea materialului antiderapant pe carosabilul cu polei ar fi fost pricina confruntării. Consilierul Constantin Iftene susține că a mers cu de la sine inițiativă să verifice situația în zonă, întrucât aflase că acolo sunt blocate două camioane din Republica Moldova. La sosirea angajaților de la „Drumuri Județene” însă, consilierul făcea live pe Facebook de la fața locului, iar drumarii s-au supărat, cerându-i să nu-i mai filmeze și să își dea mașina de pe drum, întrucât le blochează zona de pe care aveau de înlăturat poleiul. De aici și până la escaladarea discuțiilor nu a mai fost decât un pas, iar, la un moment dat, pe filmare se vede cum spiritele se încing și trei drumari se îndreaptă spre consilier, având loc o îmbrânceală în toată regula. „Uitați, oameni buni! Am fost atacat”, se aude strigând consilierul. Cazul a ajuns în atenția Poliției, care va cerceta situația și va stabili vinovații.

Poleiul din ultima perioadă stârnește situații dintre cele mai neașteptate! De pildă, pe raza comunei Bunești-Averești, din cauza carosabilului necurățat, s-a iscat un scandal între drumarii veniți să dea cu material antiderapant și un consilier local. Ineditul cazului constă în faptul că cei implicați nu s-au rezumat să își spună vorbe de duh, ci chiar s-au încăierat la un moment dat. Incidentul s-a petrecut vineri, 13 ianuarie, în jurul orelor 22,00, pe DJ 244 D, pe raza comunei Bunești-Averești. Consilierul local Constantin Iftene susține că a aflat că pe acest drum sunt două camioane din Republica Moldova care s-au blocat din cauza poleiului și nu prea reușeau să se descurce, mai ales că și încurcaseră drumurile. A mers acolo, iar la un moment dat au ajuns și drumarii cu o „sărăriță”, cu care să împrăștie material antiderapant. Ciudat este că, deși, teoretic, atât drumarii, căt și consilierul aveau același scop, ca drumul să redevină practicabil, situația s-a tensionat.

“Nemulțumiți de faptul că filmez, șoferul a chemat și ceilalți doi colegi, amenințîndu-mă, apoi au încercat să îmi ia telefonul”

Unul dintre angajații de la „Drumurile Județene” a intrat mai întâi în polemică cu edilul, reproșându-i faptul că încurcă drumul cu mașina sa și că nu lasă echipa să lucreze și să își facă treaba cum știe mai bine. „Hai, dă mașina de aici, că n-am timp. Nu mă învăța dumneata cum să-mi fac treaba. Lasă-mă să-mi fac treaba! Ia-ți mașina de aici. Eu muncesc de dimineață, n-am mâncat, n-am dormit. Vezi-ți de treaba mata. Lasă că sun eu la 112 acum. Acum sun. Ți-ai pus mata girofar galben și ești… Să te duci să îți vezi de treaba mata”, îi spune drumarul. Consilierul Iftene, în schimb, insistă și întreabă despre materialul antiderapant, reproșându-le că partea carosabilă ar fi tot alunecoasă chiar și după intervenție. La un moment dat, în imagine se văd trei drumari venind spre consilierul care se afla în mașină cu geamul din dreptul șoferului dat jos. Situația se precipită, iar la un moment dat consilierul strigă că a fost atacat. „În jurul orei 22:00, când filmam starea Drumului Județean 244D, unde erau blocate două camioane de circa 2 ore a sosit și sărărița care se ocupă cu materialul antiderapant. Nemulțumiți de faptul că filmez, șoferul a chemat și ceilalți doi colegi, amenințîndu-mă, apoi au încercat să îmi ia telefonul cu care filmam, m-au alergat până la mașina mea, am intrat în mașină, aveam geamul deschis pe partea stangă la volan și au început să mă lovească. Am reușit să mă îndepărtez de ei, am sunat la 112, a sosit poliția rutieră și vor continua cercetările”, a reclamat edilul. Urmează ca Poliția să se pronunțe în acest caz și să stabilească vinovații.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Dar de cand domnii consilieri sunt purtatori de girofaruri galbene? Nu cumva trebuie sa le acordam prioritate si prin intersectii ? Poate se sesizeaza d-nii politisti si-l intreaba si pe d-nul consilier de sanatate, cat despre partea agresiunii demult o cauta si se crede un mare reporter de teren. Parca tot el a intrat in timpul unei sedinte prin primarie sa o filmeze ca asa voiau muschii lui si tot pe el l-a fugarit un sofer care ramasese impotmolit pe la Bunesti. Unde nu-i minte e vai de cocoasa !!! Spor la ,,liveuri ” d-nule consilier!!!!!

  2. Bai ciobăne, dacă ești de la 3 dimineața la munca, înseamnă că incalci legislația muncii, iar cineva trebuie tras la răspundere! Dacă ai mințit, trebuie sa fii dat afara pentru agresiune! Din doua, una! Rușine Buzatu, se vede cum ciobanul își schimba atitudinea când afla ca acel consilier nu e de-al lui Taragan (PSD). Devine agresiv și sare la bătaie știind ca partidul îl va apară în caz de ceva….Asta e județul lui Buzatu, locul unde aleșii locali care nu sunt de la partidul rosu ajung sa fie bătuți de ciobanii puși în funcții de conducere!

  3. Adevărul este mult mai bine ascuns decât ai vedea la prima vedere.. .
    În ceea ce privește consilierul local, trebuia sa fie (în grup orfanizat)cu un aparat profesionist de filmat și chiar dimineața pe lumină zilei ca să se poată vedea materialul antiderapant și calitatea lui….
    În ceea ce privește,,drumarii ” care sunt de fapt niște ciobani, marlani care au cărat plocoane directorului general Pricope Constantin și directorului tehnic Paval Răzvan,(ambii plantați la conducerea societății LDP s.a de către Președintele cj Dumitru Buzatu)….apropo d-lor consilieri judeteni care votați în necunostiinta, vedeți ca anul acesta(2023) expira contractul de prestări servicii al firmei SC LDP S.A ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.