8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

VIDEO | Batjocură la adresa polițiștilor: un individ turmentat la volan și în haină de polițist, personaj pe Tik-Tok!

- Advertisement -
PERSONAJ… Marcel a sustras o uniformă de la SMURD, una de la pompieri, ba chiar și un halat de doctor. S-a pozat cu fiecare haină în parte și a postat totul pe internet

CONTRE… Câțiva tineri din Huși au vrut să dea lovitura pe TikTok cu un filmuleț în care este parodiată chiar… Poliția! Imaginile au devenit virale pe internet, mai ales că regia clipului cu pricina îl are în prim-plan pe Marcel, un individ consacrat taman într-o zonă opusă „ordinii și siguranței publice”, fiind întors relativ recent din închisoare, unde a stat de mai multe ori, nu doar o dată. Dacă unii s-au amuzat copios, alții, mai puțin familiarizați cu glumele TikTok-ului, au remarcat pe un ton serios faptul că individul poartă pe el o haină cât se poate de autentică și cu însemnele Poliției Române. „Să se mai mire cineva că polițiștii sunt bătuți când se duc la acțiuni sau că nu mai sunt luați în serios, dacă haina statului, altădată un reper de seriozitate, a ajuns acum motiv de râs”, a comentat unul dintre privitori. Alții l-au contracarat: „Nu mai știți de glumă? Felicitări băieților care au făcut TikTok-ul. Este, până la urmă, un pamflet. Avem nevoie de umor, să facem față acestei vieți”, au spus ei, cu tâlc.

Un filmuleț făcut pe străzile din Huși a ajuns viral pe internet! Ideea unor tineri de a crea un clip pentru TikTok, cu „un polițist surprins beat la volan” a fost materializată și, pentru ca ironia să fie dusă până la capăt, în rolul agentului băut aceștia l-au pus pe nimeni altul decât Marcel Gheorghiu, un localnic totuși… certat cu legea. Clipul a prins foarte bine la tineri, care s-au amuzat atât de idee, cât și de Marcel îmbrăcat în Polițist. „Bravo! Foarte tare clip! Marcel, poate vii sectorist la noi în cartier, că ai șanse să ajungi polițistul anului! Foarte tare clipul, bravo”, au reacționat unii. „Niciodată să nu spui niciodată! Nu am crezut că Marcel, care a făcut închisoare pentru ultraj, pentru că a sărit la bătaie la polițiști, să se facă acum chiar polițist. Bravo! Asta înseamnă ambiție și determinare! Felicitări, Marcele! Siguranță și încredere”, a fost o altă reacție amuzată.

Criticile celor care au văzut o batjocură la adresa Poliției, contracarate: „Păi așa, trebuie să fie arestat și Roby din Las Fierbinți. Cred că și Garcea de la Vacanța Mare trebuie adus la anchetă

Numai că hazul unora nu a fost gustat și de alți privitori, mai sobri. „Nu găsesc nimic amuzant în acest filmuleț. Dacă mă uit bine, haina asta este chiar haină de polițist, iar aici mi se pare că se ia în râs Poliția Română. Nu mai spuneți că sunt bătrân și că poate nu știu eu glumele de pe internet, pentru că mă mai uit și eu la știri și văd cum polițiștii sunt bătuți pe la intervenții, sunt luați în derâdere și nu mai au autoritatea de altădată. Cauza? Iată, asemenea glume care făcute azi, mâine, începe să dea impresia tinerilor că Poliția e de caterincă. Dacă e bine așa, asta este, eu mi-am spus părerea”, a susținut Adrian. „Păreri comuniste, doar atât. Ce vreți, să fie anchetați niște puști că au făcut un clip pe TikTok sau ce vreți? Păi așa, trebuie să fie arestat și Roby din Las Fierbinți. Cred că și Garcea de la Vacanța Mare trebuie adus la anchetă. Părerea mea este, domnule Adrian, că trebuie să vă dați cu lumea tânără, nu cu comuniștii”, a ținut să îi răspundă un tânăr. De aici polemica s-a întins, însă nimeni nu a ajuns la o concluzie clară dacă este sau nu în regulă ca haina Poliției Române să fie ținta ironiilor pe internet.

Marcel, un pasionat de uniforme! Le îmbracă, dar nu uzurpă și calitățile oficiale

Cât despre Marcel Gheorghiu, individul de 30 de ani foarte cunoscut la nivel local, pentru numeroasele sale isprăvi, acesta, cel mai probabil, a fost bucuros de rolul primit în clipul de pe TikTok, întrucât pasiunea sa pentru uniformele unor instituții celebre este, de asemenea, cunoscută. Nu demult, Marcel a sustras o uniformă de la SMURD, una de la pompieri, ba chiar și un halat de doctor. S-a pozat cu fiecare haină în parte și a postat totul pe internet. Unii chiar l-au crezut că s-a făcut cadru medical și, neștiind cine este, l-au felicitat pentru un vis împlinit. Întrebați atunci dacă Marcel a comis vreo ilegalitate în această situație, reprezentanții IPJ Vaslui au lămurit aspectul și au spus că nu e vorba despre vreo… uzurpare de calități oficiale dacă Marcel nu s-a folosit de acele haine ca să comită înfracțiuni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Aceasta generatie e retardata complet. Ce e asta? Cum s aiei haina unui politist si sa faci rasuri din acestea? Chiar nu aveti rusine? Politia, dormiti pe voi? Macar o sanctiune s-a dat la delirantii acestia? Boilor! Mergeti la munca, nu luati Politia in ras. Ca e singura care ne pazeste, asa cum e ea, ca nici Politia nu e perfect.

  2. AlinutaDarie asta or e o tanti bătrână domnisoara, or capacitatea ei intelectuala lasă extrem de dorit.. Pai mai distinsă doamna, eu zic sa va faceți jurnalist de investigații tik tok dacă atât puteți scrie cu unicul neuron pe care l aveți..o știre senzațională marca vremea noua.. Bravo.. Cred ca v ați chinuit puțin nu glumă, atâtea resurse pentru asemenea stiri..mirobolant..am ras cu lacrimi de tanti Alina.. Ești best

  3. Legile sunt prea blande si nu mai sperie pe cei care incalca regulile de circulatie . Nu este de mirare ca se produc multe acciidente si vinovatrii scapa de pedeapsa.

  4. slăbuț.
    Să vedeți cum arată Poliția în clipurile lui Dani Mocanu pe youtube, unfel de servitori stupizi ai mafiotului dani mokanu, speriați când apare, gata să le spună ce vrea el.
    și are f f multe vizualizări, CNA-ul este absent, nici o treabă!

  5. Din cauza lipsei de fermitate din partea poliției dar mai ales a indulgenței excesive a judecătorilor,poliția a ajuns subiect de batjocură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.