spot_img
18.7 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

VIDEO | BINIDITĂT: Cine ne înjură pe noi?

- Advertisement -

Bini di tăt trăim în județul Vaslui pentru că avem toate condițiile de viață și fericire asigurate de conducerea luminată și, uneori, încarcerată. Despre cea încă neîncarcerată ne referim în aceste momente electorale, tensionate și înjurate…la propriu. Până la urmă, nu e nimic ieșit din comun dacă un alegător vasluian trist, dezamăgit și deprimat se manifestă natural și își bagă picioarele și alte organe în indivizii care se hlizesc fotogenic pe afișele electorale apărute ca ciupericile după ploaie pe plaiurile județului. Mai ciudat și ieșit din comun este când idioții din afișe ne înjură pe noi. (Urmărește întreaga pledoarie în video!)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

 1. Mai Gelutu, daca tot te dai tu deontolog, de ce nu scrii nimic de patronul vostru , doctorul Tataru, descoperit de curand ca informator al securității , înca de pe vremea liceului? am inteles , nu te lasa porckaletele ala de Timofticiuc care se infruntă zilnic din banul public, asta e !

 2. Aveți dreptate ,noi cetățenii daca ne spunem ofurile și dam in vileag hoțiile unor politicieni imediat suntem amenințați .De asta s-au decurs la nume false pe internet ,cât de cât avem o protecție împotriva mafiei .
  Ăștia sunt in stare sa te sfasaie daca le dai pe fata hoția care o face .
  Uitați la fostul primar de la Drânceni Pecheanu ,este disperat ,si-a făcut conturi false și înjură,amenință 24 din 24 pe toți din comuna Drânceni care este împotriva fiului care candidează .
  Sunt pe drojdie ca și buzatu și vor să fie primari .
  E jale .

 3. Bravo domnule / doamna DEPUTAT .
  PUFOSUL ASTA DE FRIPTURIST , fugărit din Iași , ținând la negru pe colegul lor fost , mare susținător și beneficiar de sume de bani de la ANTIBIOTICE IASI , MARE PUMPICIRIST AL LUI ,, POPA,,NUME DE INFORMATOR A SECURITATII + ETC …..NE POATE COMUNICA DACA ADRESA DE IP de la fițuică sa este folosita și de CONTURI FALSE ?

 4. Domnule jurnalist, doresc să vă informez că vă aflați într-o greșeală cu iz legal. Nu aveți voie să divulgați datele personale ale vizitatorilor, inclusiv adresele de protocol internet ale acestora. Aceste date personale sunt protejate de legislațiile europeane privind protecția datelor cu caracter personal (precum GDPR) cât și protecția digitală a utilizatorilor în libera lor exprimare publică (Digital Service Act).

  Dacă aveți o problemă cu cineva care vă hărțuiește, ori vă denigrează imaginea publică în mediul online, ori vă deranjează public, aveți dreptul legal de a vă adresa autorităților competente (spre exemplu: plângere la poliție). Totuși nu aveți dreptul de a face publice datele personale, ori indicii privind datele personale ale vizitatorilor, cu scopul de a aduce prejudicii autorilor în libera lor exprimare sub semnul anonimatului, totul pentru o tentativă ascunsă și dezolantă de publicitate prin răzbunare.

  Doresc să vă amintesc faptul că platforma pe care o folosiți poate fi utilizată spre blocarea anumitor adrese IP prin diverse mecanisme create spre a întrerupe transmisia de date către respectivul vizitator. De asemenea puteți bloca ori șterge comentariile, atunci când acestea vă deranjează în vreo formă psihică sau emoțională. Nu este necesar să vă comportați josnic, precum unii vizitatori ai platformei dumneavoastră, pentru a demonstra ceva; cu alte cuvinte: aveți posibilitatea și instrumentele să să nu vă coborâți la nivelul lor – trebuie doar un pic de voință spre acest demers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.