spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

VIDEO | Camion încărcat cu grâu, răsturnat pe un drum din satul Tăbălăiești

- Advertisement -

NECAZ… Un fermier din Bunești Averești, bucuros de recolta bogată la cultura de grâu, a încărcat în această seară un camion cu cereale, pentru a-l transporta la locul de depozitare. Numai că în Tăbălăiești drumurile sunt cam înguste și de pământ, motiv pentru care un vehicul cu o asemenea încărcătura nu prea poate fi…în largul său. Așa că, ajungând în pantă, camionul s-a poticnit, iar șoferul a încercat să facă o manevră, pentru a depăși porțiunea. Vehiculul însă s-a înclinat pe o parte, cu încărcătură cu tot. Se pare că de vină ar fi fost și vegetația abundentă, crescută pe marginea drumului, din cauza căreia șoferul nu a mai putut vedea în oglinda retrovizoare, așa că a nimerit în șanțul din marginea drumului. La fața locului, din solidaritate, au venit mai mulți cultivatori de terenuri, pentru a ajuta la strângerea mărfii vărsate și pentru a încerca să tracteze cumva camionul, ca să îl ridice pe roți. „Aici, la Tăbălăiești, drumurile sunt foarte înguste, de pământ, iar pe margine buruienile și crengile copacilor nu sunt curățate. Așa că aceste mașini de mare tonaj, care acum trebuie să circule cel mai mult, la treierat, la diferite alte activități agricole, pățesc asemenea necazuri”, spun sătenii din Tăbălăiești.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Zilele trecute camioanele care au încărcat din apropiere de Oancea (Galati) 56 tone, pe drumuri proaspăt asfaltate, în condițiile în care ziua sunt temperaturile care le stim

  2. Acum câțiva ani, căram din fermă de la Plantagro, și până la Crasna, numai încărcătură între 40 și 45 tone + 15 tone masa ansamblului…zilnic între 30 și 50 de camioane cu 60 de tone în loc de 40( în perioada septembrie-octombrie)

  3. Drumuri praf si pulbere !
    Conducerea comunei nu face nimic pentru a moderniza drumurile ! Zona este foarte frumoasa insa nu fac nimic sa puna in valoare aspectul asta.

    • Colegu , ce treabă are primarul cu drumurile agricole?!?!? Fermierii sa pună mâna sa își întrețină drumurile sa nu mai încarce tirurile cu peste 40 de tone net ca ăștia distrug tot iar autoritățile statului dorm. Fermierii sunt plini de lovele au tractoare de peste 500 000 de euro bucata , jepanele lor de sute de mii de euro bucata și nu sunt în stare sa întrețină niște drumuri agricole vor ca tot Primarul din bani publici sa le facă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.