spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

VIDEO | Celebra artistă Nicola, cucerită de Huși! A mers pe dealul cu vii și a făcut un filmuleț care a devenit viral pe internet

- Advertisement -

INSPIRAȚIE… Nicola, una dintre marile artiste ale României, care, în 2003 a reprezentat țara cu succes la Eurovision, a fost invitată în urmă cu câteva zile la Huși, pentru un spectacol caritabil, susținut pentru Andrei Petcu, tânărul student care are nevoie de sprijin în această perioadă. După recital, artista a mai rămas în zonă, pentru că i-a plăcut locul și ospitalitatea localnicilor. Impresionată de „orașul dintre vii”, artista a făcut câteva filmulețe, pentru fanii ei de pe rețelele de socializare, unde a vorbit frumos despre aceste locuri. Filmulețul care însă strâns zeci de mii de vizualizări a fost cel în care Nicola filmează orașul din deal, de la „Castel”, declarându-se fascinată de verdele care copleșește împrejurimile, de viile locului și, de altfel, de tot ceea ce a găsit la Huși.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Păcat ca nu am avut un programe care să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea orașului, nici oamenii de afaceri nu sunt suficient sprijiniți pentru a-și dezvolta afacerile,se poate vedea castelul care este în paragină.Avem un primar care tot timpul se plânge că nu mai poate dar candidează mereu,dar bunul simț nu-l caracterizează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.