spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

VIDEO | Ciolacu i-a luat la mișto pe vasluieni, spunând că autostrada Moldovei trece la 50 km de hotarul Vasluiului. Pe centură, acesta a mai spus că vom avea un drum expres, Țișița-Albița, dar la Sfântul Așteaptă! (FOTO)

- Advertisement -

SFIDĂTOR… Ciolacu a venit la Vaslui să învârtă cuțitul în rană și să le facă în ciudă vasluienilor, cu faptul că autostrada Moldovei nu mai trece pe la ei, pe ruta Tișița- Albița, ci va trece prin Adjud-Bacău-Suceava, la 50 km depărtare de granița județului. Ne-a spus că pe aici va fi un Drum Expres, finanțat din fonduri private, adică la Sfântul Așteaptă, când la Guvern se va bate în cuie Regulamentul pentru parteneriatele public-private. La un moment dat acesta ne-a și certat, spunându-ne că a trebuit să vină un bănățean la conducerea Ministerului Transporturilor, ca să aibă și Moldova o autostradă.

Premierul Ciolacu a venit la Bârlad în stilul lui Iohannis, cu elicopterul! Comitetul de primire a fost alcătuit din primarii traseiști ai PNL-ului, Alina Munteanu de la Grivița și Dumitru Boroș de la Bârlad, însoțiți de camarila lui Solomon si a lui Ciprian Trifan. Erau acolo și câțiva ziariști fideli, despre care nu știe nimeni dacă mai sunt jurnaliști sau consilieri ai primarului Boroș. Cei doi primari obedienți, Boroș și Munteanu, și-au motivat prezența prin faptul că șoseaua de centură trece prin UAT-urile lor, dar, în cazul de față, ne punem întrebarea de ce primărița de la Zorleni, Paula Hultoană, nu a fost prezentă? Premierul Ciolacu a coborât vesel din elicopter, a dat mâna cu câțiva șefi de pe șantier, după care, conduși de Solomon, s-au dus la un panou, unde era desenată schița șantierului. SPP-iștii au făcut tot ceea ce se poate, având parcă o singură grijă, ca nu cumva jurnaliștii de la Vremea Nouă să filmeze ceva de acolo, insistând că presa ar fi poziționată în altă parte și că nu surprindem imagini cu momentul aterizării. Au fost îmbrățișări, felicitări către primarii PNL care s-au transferat la PSD, iar, la un moment dat, într-o triplă îmbrățișare, Solomon-Ciolacu-Boroș, premierul i-a zis edilului Bârladului „te-ai îndoit mult timp, dar până la urmă ai venit la noi și bine ai făcut”. Și traseista de la Grivița s-a băgat în seamă precum o gospodină, excitată că cineva important de la București îi trece pragul. A spus că ar vrea și ea o bucățică de asfalt prin comună. Solomon și directorul Regionalei din Moldova a CNAIR, Ovidiu Laicu, au făcut o mică repetiție în fața panoului despre ceea ce le va spune presei în conferință. Și discuția era legată de un drum care să plece din centură și care să lege Centrul de Afaceri și Fabrica de Rulmenți.

Grindeanu s-a făcut de râs, nu știa că Tișița- Albița a fost până nu demult pe Coridorul 9

În conferința de presă ad-hoc, făcută pe centura Bârladului, premierul ne vorbea de importanța autostrăzii Moldovei, care, culmea ironiei, nu are nicio legătură cu județul. Autostrada trece prin Focșani-Adjud-Bacău-Pașcani. Este o sfidare la adresa locuitorilor acestui județ, mai ales că, în Masterplanul european de dezvoltare a sistemului de autostrăzi, Coridorul Paneuropean nr. 9 trecea prin județul Vaslui, ajungând până la Chișinău. Este vorba despre autostrada Giurgiu-București-Tișița-Albița. Întrebat de reporterii Vremea Nouă ce s-a modificat la Coridorul 9 de astăzi avem doar șosea de centură și autostradă, ministrul Grindeanu a spus că suntem într-o eroare și Coridorul 9 nu trece pe aici. Dar a vorbit despre un drum expres, Tișița-Albița, care se va face cine știe când și din „cine știe ce” surse financiare.

La un moment dat a invocat parteneriatul public-privat, care va însemna după cum bine știți, celebrele taxe cu care românii plecați în Europa sunt obișnuiți, adică baiere și câte doi-trei euro, la fiecare 10 – 12 kilometri, întrucât niciun privat din lume nu va investi în România, fără să încerce să își recupereze banii investiți. Reporterii l-au mai întrebat pe Grindeanu ce se va întâmpla cu Albița după terminarea autostrăzii Moldovei, iar acesta, în stilu-i caracteristic, ne-a spus că „nimic, va rămâne aici”, deși știm cu toții că tot traficul rutier se va muta pe autostradă.

Ciolacu:” A venit un bănățean să vă rezolve autostrada”

Cu toții știm că politicienii de la centru au lăsat Vasluiul în afara marilor proiecte ale României, iar premierul Ciolacu a ținut să ne spună și astăzi că pe la sud, la 50 de km de granița județului, va trece autostrada Moldovei. După ce ne-a explicat că Buzăul nu este în Moldova, a scos o perlă de zile mari și anume că a trebuit să vină el la putere ca „un bănățean (Grindeanu, n.r.) să vă construiască autostrada”. Frustrant pentru locuitorii județului Vaslui este că, așa cum s-a făcut în trecut Matasterplanul, autostrada Moldovei ar fi trecut prin județul nostru, pe la Ivești-Crasna-Albița, numai că, cu câțiva ani în urmă, prin râvna deosebită a politicienilor din Bacău și Suceava și, concomitent, prin delăsarea politicienilor noștri, care se laudă cu câte 4 – 5 mandate, această autostradă a fost mutată pe aliniamentul Bacău – Suceava, iar noi, la Vaslui, din mult așteptata autostradă, rămânem doar cu promisiunea unui drum expres. Drumul E85 de la București la Albița, numit și „drumul morții”, după terminarea autostrăzii Moldovei va fi Drumul Expres Tițișa – Albița, cel cu sute și sute de accidente.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

64 COMENTARII

 1. Niçi unul nu meritați cotul nostru,toți vă asemănați cu Buzatul ,și cu Patriarhul vostru Daniel ,fost mason .care are 100 de milioane stănd degeaba pe banii văduvelor .și orfanilor Dar sper că bunul Dumnezeu si războiul de la granîța noastră ,care voi cu minciuna ,corupția , si cu Buzatul curvarul ,moșneag nesimțit si fără frică de Dumnezeu .va face dreptate ,cu moarte , foc ,și foamete , asta votăm noi în iunie ,Că de fapt nu luați decît 4 scănduri cu voi că asta merită acește partide de stănga ,nu de dreapta,,toți popii mincinoși ,corupți înpreună cu presupușii mai marii lor ,cu procuratura ,chiar și poliția sunt corupți hoți și mincinoși ,din această cauză sa ajuns ,la aceste timpuri grele pe care astăzi le trăim ,și datornici de suntem de răsul lumii nu numai al Europei Astăzi oamenii ,nu mai au nici un curaj de a ieși la vot ,deși si eu sunt cu PSD ul .astăzi , aș prefera mai bine moartea ,pentrucă toti sunteți corupți ,și decăt pentru voi mai ales Peneliștii .mai tare aș fi alături de maghiari sau de ruși care ne au dat atăția ani gaz , iar acum banii noștri ,că am fost profesor sau cheltuit pe armament ,asupra celor care ne au ajutat .Mai bine era pe timpul comunismului ,că nu erau atătea omoruri, crime si nedreptăți care sunt astăzi ,Cred că Domnul nostru Isus Hristos care a vărsat atăta sănge răstignit pe cruce ,astăzi nu mai poate privi pe pămănt ,care va arde de atătea răutăti, dușmănii noi nu ne mai putem numi astăzi creștini ,ci eretici si masoni care -l răstignim din nou pe cruce pe Măntuitorul nostru.Sper că Dumnezeu adevărat să facă dreptate ori cu pace ,ori cu moartea care ne așteaptă pe toți .mai ales pe cei criminali ,corupți si hoți care ne au adus la pieire. Romănia astăzi î-si merită soarta.

 2. BRACONIERUL CIOACU MARCEL devenit PATISER cu BANII de pe LESURILE VINDUTE le-a dat la MUIE la VASLUIENI, si le a facut bine
  ABJECTII de POKITICIENI nu au fost in stare sa INGROAPE niste CABLURI ATARNATE de STALPI
  BUCURESTIUL arata ca o RUINA, de peste 30 ani POLITICIENII le dau MUIE ALEGATORILOR
  pina cind nu vor fi UCISI POLITICIENI, MAGISTRATI, POLITITISTI… SAMD.
  RIMANIA ca fu in MOARTE CLINICA

 3. Ciolacule,tu de ce ai zburat bă,cu cariciopterul?E așa de ieftin?Aaa,nu este autostradă în zonă.Păi,de ce nu este covrigarule?Măcar jumătate din ce are Transilvania.Iar treaba cu „bănățeanul care sa vă construiască…”sună a discurs de vechil către argați,care amușină și ei pt.pomană.Sictir,netrebnicilor!

 4. Vai…..ce onoare ne-a făcut Cilacu!
  Și noi , Vasluiul, ca fraierii votam mizerabilii aceștia!
  Trebuie sa dispară PSD din Vaslui n e suficient cât au furat nemernicii!( avem exemplu clar mai marele județului care sta la puscarie)
  Afara din județul Vaslui!

  • Trebuie sa dispara toti prostii care au votat PNL-ul si pe Johannis!tTrebuie sa dispara USR-istii si FORTA DREPTEI a ciumpalacilor Drula si Orban.Trebuie sa dispara PMP-ul turnatorului Basescu!Trebuie sa dispara SOS-ul si AUR-ul scandalagiilor si mahalagiilor Simion si Sosoaca!

 5. Ce autostradă? DN 2f la Vladia are de cativa ani buni un pod provizoriu… cel mai direct drum catre vest are pod provizoriu de cativa ani, spre Barlad e dezastru am vazut drumuri nationale mai bune in Bosnia.

 6. De ce ar face drum express de la Albița? Ce rost are dacă o să fie autostradă din Ungheni. Trebuie să fii prost sa crezi asta. Stai puțin să ajungă și A8 la Ungheni. A-ți dormit și dormiți cu fundul pe coaie și cu burta plină. Bine că puneți panseluțe și flori după care dați drumul la fântânile arteziene vară să se bucure babele senile și alea ne senile din Italia. Dacă nu erau câteva întreprinderi, vama și poliția de frontieră, Vaslui era Basarabia. A-ți știu doar să pupați funduri-le miticilor și să vă trimiteți plodurile la Bucale la facultatea. Să vă i-au fețele în pula de jeguri, că ne țineți într-o continuă cocină de ne este jenă să spunem din ce județ suntem.

 7. Ce drumuri să facă loazele și incompetenții ăștia, de la vârf și până jos??
  După 34 de ani nu v-ați lămurit că nu sunt buni de nimic nici unii, sau fac numai promisiuni mincinoase să-i voteze fraierii??
  De la ei așteptați voi drumuri , când toată infrastructura României e la pământ ,dar ei vor să reconstruiască Ukraina intâi?? Ha,,,,,haaa, haaaa.
  Dar sunteți naivi rău, să credeți in ei, și-n servitorii lor…Semianalfabeți, tontălăi, îi citești după moacă. Tooooți!
  Intelectualii , inteligenții au plecat deja din țară. Nu așteptați pomeni de la nimeni,
  Sunt praf și pulbere….

 8. Covrigarul psdnl….. a Buzăului….. pus pe stouri…..de covrigar…. Elita covrigarilor PSD second-hand …. 3 covrigari la1leu…. mai negociem….. praduitori și slugi…. second-hand….. panaramele astea ….. unu a fost cizmar…… asta acu e covrigar….. pe centura Buzăului….

 9. Normal să râdă covrigarul. Prea mult spus. Cel mai probabil, nici la covrigi nu se pricepe. El circulă cu elicopterul, ce contează cum sunt străzile din județul Vaslui? Rușine!!! Dar vei vedea la alegeri covrigar nesătul.

 10. Acest individ nu ar trebui să facă politică nici la nivel de comună cu ideile lui, dapoi prim ministru. Are o mentalitate de a dezmembra această nație….

  • Acest prim ministru,a dat dovadă că este un foarte bun premier,de o mie de ori mai bun, mai dedicat, mai pregătit, decât Ciucă,,la fel și PSD,care a devenit un adevărat partid de stânga când trebuie, și de dreapta când este nevoit,nu mai spun că este mai mult decât pro european, pro NATO..,și care duce și în cârcă putorile inepte de la PNL, chiar nu vedeți că PNL se agață ca râia de PSD, că altfel dispare de pe scena politică… Așa că lăsați gargară de doi bani, și ziceți toți și toate secaturile PNL.iste , mulțumesc Ciolacu, mulțumesc PSD.. Hai în cor, mulțumesc frumos PSD..

  • Votam chiar cu plăcere, și totală încredere, PSD,în ultimul timp a dat dovadă ca este un partid de stânga european, modern, pro UE și NATO…Nu am votat până acum, dar anul ăsta o să votez peste tot..

   • Mai, dar tu esti prost de tot. Stii vorba: „prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul”. Opreste-te, nu ai limite, spui tampenii la fiecare postare? Chiar crezi ca va mai crede cineva minciunile? Chiar ati intrat in panica pentru ca vedeti ca va fuge covorul de sub picioare? Ai rabdare pana dupa alegeri si atunci vei putea comenta cat vrei. Normal ca o sa votezi peste tot. Pentru ca doar asa mai aveti sanse sa luati voturi, votand la mai multe sectii dupa metoda „autobuzul cu alegatori”.

 11. Se uită un lucru esențial. Nu se va construi nimic aici până la înghețarea conflictului din Ucraina. De anul viitor incepe foamea. Toată Europa strânge bani pt Ucraina. Ordin de la SUA. Bombardele și bani de pensii și salarii la ucraineni. Doar nu credeți că ei mai produc un capăt de ață. Vise taică cu autostrăzi și drumuri expres în Moldova. Tiraspolul așteaptă semnul lui Putin. Ei sunt la mai puțin de 150 km de noi. Indiferent de cine vine la putere, destinul e același.

  • Până să înceapă războiul în Ucraina cam ce sa construit in cel mai sărac județ din Europa???Doar palatele tâlharilor se vad de la mare distanță comparativ cu foamea alegătorilor momiți cu trei kg de faina râncedă și aia primită cadou din partea UE.

 12. Să te fut în gură tov.col.r. Chelaru Vasile ,ești un mare hoț, bețiv si puturos, să vezi ce muie ai sati ei tu cu toata gasca ta de oligofreni!

 13. Hai sictir, slugă obedienta, târâtoare unealta al lui Tătaru și Onofrei, groparii PNL, sabotarii județului, vă tremură chiloții secaturilor slugarnice acum când a venit examenul, votul vasluienilor,, prosti ar fi cei care mau votează așa șarlatani nenorociți, care au făcut tot posibilul ca judetul Vaslui să rămână încremenit în trecut.. Și culmea tupeului deșănțat, PNL se agata ca i scarba de căpușă de PSD pt a se salva de la dezastru…

 14. Mvaii, a invartit ceolacu cutitul in rana… pai da mai timofticiuc ai crezut ca o sa dea vreo masa, uite ca nu a dat si teai lims pe bot boule, nici macar o gura de apa nu ai primit dar stii de ce? Pentru ca meriti! S_a dus vremea cand buzatu va dadea o masa decenta si va chema la conferinta de presa, oleaca de aici oleaca de acolo, oleaca de benzina….. acum mirosi a prrwoost, lingaule. Si meriti sa te intrebe vasluienii de ce ti_ai batut joc atatia ani tu care ai ponegrit judetul vaslui tu ai incepuut sa spui despre noi ca suntem betivi violatori neispravitule. Si inca ceva, nimeni nu o sa poata face autostrazi de la est la vest, asta stii si tu dar vrei sa tragi spuza pe turta lui tataru. Altul care nu a facut nimic decat doar pentru el, in rest multa multa gargara. Hai sictir, ma.

  • Bravo, felicitări, domnule, multe adevăruri ați spus, în câteva cuvinte, despre acesta scârbă lingău scârbos Timofticiuc, unealta lui Tătaru și Onofrei, groparii PNL din judetul Vaslui.. Și multe, multe se mai pot spune despre acesta unealta obedienta Timofticiuc, și cum încearcă această fițuică, pusă total în slujba impostorilor nulități absolute, sinecuriști parveniți, să ducă în eroarea bârlădenii, vasluienii,de ani de zile… Și care cu toții au contribuit la umilirea județului,la manipularea ordinară pe care o fac zilnic in favoarea lui Tătaru și Onofrei… cei care nu au miscat un deget pt județ..

 15. Singura soluție este ca la alegerile care vin, Ciolacu, cu Solomon și toată gașca PSD sa ia o mare muie! Dar dacă 30 de ani ne a condus Buzatu…..la ce sa te aștepți?

 16. Dupa comentarii, ar trebui rezultatul votului sa fie altul…Dar se pare ca nu conteaza cine voteaza , ci mai degraba cine numara voturile 😉

 17. Nici Galatiul nu prea este in Moldova,la Galati se vor chinuii sa largeasca un drum de pe vremea lui Stefan Cel Mare,in rest nimic,zero.Politicieni pesedisti de la revolutie pana-n prezent

 18. Mare si pro stan esti mai tIMOF Ticiuc. Singurul care s-a facut de ras la Barlad ai fost tu. Nu mai incapea nimeni in cadru de raul tau.

 19. ALO SOLOMON CU GASCA TA DE PUPINCURISTI PROSTI –NU AVETI UN PIC DE ORGOLIU CUM SA NU APERI JUDETUL TAU SA CERI SA SE FACA AUTOSTRADA PINA LA ALBITA –SUNTETI PROSTI SA VA IA DRACUL CU COVRIGARUL VOSTRU DE MUIIST DE LA BUZAU SI CU SECURISTUL DE GRINDEANU –-ACUMA VASLUIENII PROSTI ORI FI SA NU MAI VOTEZE PE HOTII DIN PNL PSD –-CE FEL NE TRATEAZA CIOLACUL PULII PARCA NOI SUNTEM IN ALTA TARA –MARE PERSONALITATI AU VENIT LA VASLUI –-HUIDUITI SI CU PARUL LUATI –SA VA IA DRACUL

 20. Multe …plăcuțe de înmarticulare tuturor care au venit astăzi , de la gașca psd…și deasemenea și celor care – i susțin… Figurație , vrăjeală ,minciuni electorale…,tot tacâmul specific politrucilor ….HUUUOOO !!!

 21. Scoateți-o pe behaila de Simona din peisaj, marea ziaristă care-l caca pe Boros de nu avea aer acum câțiva ani. Numai când mă uit la toți din poze mă apucă greață,. Nu au bun simț , lipsiți total de nerușinare astăzi se scuipă, mâine se ling, toate acestea în scopul de a nu-și pierde scaunul de sub cur.MARS de aici! Naiba să vă mai voteze !🤮🤮🤮🤮

 22. Dar s-a spus si vreo rugaciune la aceasta intalnire? Pentru ca in a doua fotografie, Boros sta ca la parastas, ii mai lipseste lumanarea din mana. Sau e rusinat de faptul ca este intre golanii tarii, care au distrus Romania. Cam tarziu nene Boros sa te mai rusinezi. Ai facut-o de oaie (sau de bou!). Dar cine se aseamana, se aduna (probabil locuitorii Barladului au avut o alta impresie despre dvs. pana acum).

  • Oauu ce se oftică secaturile PNL.iste, în frunte cu redactorii unelte ale PNL,de la Vremea Nouă, hai nu crăpați dracului odată ofticatilor nenorociți, și Alina Munteanu și Boroș, au trecut la PSD pt că au vrut și vor să facă ceva pentru cei care i.au votat,cum să stai lîngă un impostor parvenit ca Tătaru și sluga lui mizerabilă Onofrei, și apropo, știți în câte partide a colindat acest slugarnic Onofrei.. Bravo primărilor caee au plecat, bravo, felicitări,PSD,, singurul partid care are grijă de primari, partidul care a adus cei mai mulți va bani in judetul Vaslui..

   • Hoo! Ce te-ai aprins asa? Eu comentam o fotografie. Ca gazda care a fost sprijinit de musafir, dl primar putea sa fie mai vesel. Am dat eu de inteles ca sunt simpatizant al sapatorului de santuri Onofrei si al medicului-cocoasa? Ce nu intelege nimeni este urmatorul aspect: de ce dezvoltarea unei localitati trebuie sa depinda de apartenenta primarului la un anumit partid? PSD – singurul partid care ate grija de primari? Are grija de primarii PSD nu de toti primarii. Crezi ca e normal, dragul meu Monica? Daca tu crezi ca e normal atunci tu nu esti normal.

    • ajunge si la Pungesti, ca va deconta mizeriile si teroarea lui Ponta.
     Pungesteni, jos palaria, ati aratat Romaniei ca taranii ca brazii inca nu au murit!
     Va imbratisam, jos mafia comunista!!!

  • Da,o singura șansă, să le beliți beringhelul, secaturi PNL.iste, sinecuriști parveniți, impostorii impostorului Tătaru și sluga lui Onofrei, hai, la rând bulangiilor..

   • Daca esti intr-adevar femeie, limbajul este al unei curve de pe centura. Esti exact dupa chipul si asemanarea celui care a preluat fraiele organizatiei judetene psd : mitocan, cu limbaj suburban, violent, grobian, nesimtit.

 23. Asa venea cu elecopterul Dragnea sa participe la autopropunerea lui buzatu în funcție.
  Dacă as fi avut o putere as fi dat cu o bomba în elecopterul ce se vedea ca ajunge în Moldova noastră se ne umiliasca un țigan prietenul teroristului Haissan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.