spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

VIDEO | Cum se fură motorina la Zorleni. Centura Bârladului nu se mai termină din cauza hoților de motorină! (FOTO)

- Advertisement -

DE NECREZUT!… Ies la iveală imagini incredibile, de la jaful făcut asupra utilajelor care lucrează pe șantierul Șoselei de Centură a Bârladului, scurse de tot carburantul din rezervoare!

Camerele de supraveghere montate la parcarea din Simila, comuna Zorleni, din apropierea locului unde se lucrează la Șoseaua de Centură (Varianta de Ocolire) a Bârladului, au surprins în direct acțiunea indivizilor care, fără nicio reținere, cărau cu bidoanele motorină scoasă din rezervoare. Nimeni nu îi oprește, semn că în locul unde sunt parcate mașinile de pe șantier pază nu este asigurată corespunzător, doar un biet câine se mai aude lătrând, dară fără a-i impresiona pe hoți. Deja doi indivizi au fost identificați de Poliție, însă se pare că numărul celor care acționau era mai mare. Poliția a intrat pe fir, a prezentat doi indivizi la Parchetul Bârlad cu dovezi că aceștia au furat peste 550 de l de motorină de la mașinile aparținând firmei Concelex, care construiește VO a Bârladului, precum și de la o altă firmă din zonă Simila. Paguba produsă, dovedită de polițiști, este de peste 5.000 de lei, iar când au fost duși în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, procurorul de caz le-a dat o măsură ușoară – 60 de zile de control judiciar pentru o lovitură grea dată firmei Concelex! Incredibil!

Vă reamintim că polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a celor doi bărbați, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt calificat, doar în perioada 20 august – 10 septembrie, în comuna Zorleni. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada sus-menționată, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor au sustras, pe durata nopții, din rezervorul unui vehicul (cap tractor) parcat în zona unei vulcanizări din localitatea Simila, comuna Zorleni și din rezervoarele unor utilaje (buldozer și cilindre compactoare), parcate pe șantierul centurii de ocolire a municipiului Bârlad, peste 550 litri de combustibil (motorină). Prejudiciul cauzat este estimat la 5.000 lei. Pe 27 septembrie, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Pe 28 septembrie, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cei doi au primit măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Poate că jurnalistul a dat dovadă de prea mult zel..însă fapta în sine este degradantă…având în vedere lucrarea de interes naționalLa fel de degradantă este și măsura luată a procurorului( de fapt a tutturor din România)Nu iau măsuri că salariile sunt mici…iar pensiile ulterioare sunt ca ale celor crc.patru milioane de pensionari amărâți.

    • Normal că asta nu este motivul, dar au nevoie de scuze , și hopa, au găsit una. Peste câteva zile vor zice că au crescut prețurile, că nu mai vin pakistanezii și altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.