15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

VIDEO | Deputatul Adrian Solomon, acuzat de violență în Parlament: ar fi spart telefonul unui deputat AUR

Adrian Solomon

CONFLICT… Deputatul PSD de Vaslui, Adrian Solomon, președinte al Comisie de Muncă, l-ar fi lovit în Parlament pe deputatul AUR, Ciprian Ciubuc, în timpul dezbaterilor legate de certificatul verde. Ciubuc i s-a plâns apoi lui George Simion, șeful său de partid, că PSD-istul i-a spart ecranul telefonului.

Solomon s-a enervat pentru că era filmat de Ciubuc, care îl întreba de ce susține certificatul verde. „Prostule, hai, pleacă”, i-a răspuns Adrian Solomon lui Ciprian Ciubuc (min 3:40).

“Vezi și te controlează, că ne întâlnim în afara Parlamentului și vedem cine este prost”, a amenințat Ciubuc.

În acel moment, Solomon s-a ridicat din bancă și i-a lovit telefonul lui Ciubuc. (min 3:55)

“Băi, dar chiar așa de nesimțit eșți, să-mi dai peste telefon? Nu ți-e rușine? Calmează-te, ce ai? Nu-ti place să te filmez?”, a strigat Ciubuc.

Solomon l-a lovit apoi din nou pe Ciubuc. Acesta a început apoi să strige, în timp ce Simion a venit repede în ajutorul lui: „Domnul Solomon mi-a spart telefonul!”.

Solomon s-a repezit apoi, la tribuna Parlamentului, de unde a început să se plângă că este hărțuit de AUR-iști.

“Sunt hărțuit și agasat în permanenţă. Ori îl invitați să își închidă telefonul, ori îl invitați afară din sala, dar eu nu pot să-mi exercit mandatul cu astfel de persoane”, a spus Solomon.

Când a coborât de la tribună, Solomon a încercat să smulgă un banner uriaș, care era ținut în mâini de parlamentarii AUR.

“Rușine să vă fie, nici pe stadion nu va puteți comporta în halul ăsta”, se auzea Diana Şoşoacă strigând, în sală, la adresa lui Solomon.

„Mi-a spart telefonul, să-mi cumpere un alt telefon sau să-mi schimbe sticla”, a continuat să se plângă Ciubuc de la AUR.

„Ai garanție la el?”, a întrebat un alt parlamentar, batjocoritor. „Nu am garanție, mi-a spart sticla”, s-a plâns Ciubuc în continuare.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. SOLOMON si POPICA sunt tradatorii judetului Vaslui. felicitari celor care i au votat pentru 200 ron/votul. judet condus de caini cu stapan, stapan acoperit la centru.

  2. SOLOMON = CIPRIAN CIUBUC sunt din acelasi aluat azi se scuipa se înjură măine se vor pupa pe buze ……..vinovaţi sunt cei care i-au trimis acolo .

  3. Ce e Solomoane ești hărțuit Șaormel??? Dar cand erau hărțuiți băieții și fetele de la USR unde erai?? Râdeai ca prostu??? Acum ia cu pâine! Pune și plătește telefonul, violentule!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here