VIDEO! Doi morți, doi răniți în stare gravă și două persoane rănite ușor în accidentul de pe șoseaua de centură a Focșaniului

În accidentul produs astăzi pe șoseaua de centură a Focșaniului au decedat două persoane. Încă două persoane sunt rănite în stare gravă și alte două persoane sunt rănite ușor.

În jurul orei 13:30,  conducătorul unui autoturism care se deplasa pe banda de lângă acostament, a prins acostamentul la trecerea pe lângă un microbuz care circula pe banda de lângă ax, după care a intrat în coliziune față – spate cu un autovehicul cu remorcă, care a fost proiectat pe contrasens și a intrat în coliziune cu alte două autovehicule.

Conform ISU Vrancea, sunt șase victime: patru persoane de sex bărbătesc și două de sex feminin. La acest moment știm că una dintre persoanele decedate este de sex feminin. Vom reveni cu informații.

UPDATE! Cea de a doua persoană decedată este un tânăr, de 19 ani, din Golești, Vrancea. VIDEO

https://monitoruldevrancea.ro/2019/11/23/video-doi-morti-doi-raniti-in-stare-grava-si-doua-persoane-ranite-usor-in-accidentul-de-pe-soseaua-de-centura-a-focsaniului/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ