24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

VIDEO | “Dorel” de la Ludwig Pfeiffer lovește din nou: când credeau că au terminat lucrarea și au acoperit cu pământ groapa, a început să țâșnească apa

INCREDIBIL… Muncitorii de la compania Ludwig Pfeiffer Timișoara, care lucrează de ceva vreme, la schimbarea rețelei de apă și canalizare din municipiul Vaslui, bat record după record în materie de gafe de tipul lui “Dorel”. Cea mai nouă ispravă a avut loc astăzi în zona gării și a avut drept consecință sistarea apei în blocurile din jur. „Firma de la Timișoara a spart asfaltul de mai multe ori în zona Școlii Nr. 8.  Când credeau că e gata lucrarea, au acoperit totul frumos, dar ce să vezi?! O țeavă s-a spart și a țâșnit, din nou, apa spre disperarea oamenilor care locuiesc în zona. Nu au apă, iar strada e ca după bombardament”, a declarat un vasluian.

Muncitorii de la compania Ludwig Pfeiffer Timișoara au comis-o, de-a lungul timpului, de multe ori: su spart conducte de gaz, au găurit conducta generală de aprovizionare cu apă a orașului sau au uitat gropile neacoperite. Cu toate acestea, luna trecută, conducerea societății a înștiințat operatorul regional că vrea să renunțe la lucrări, deoarece cu sumele licitate în 2018, când a câștigat contractul, nu își mai poate acoperi cheltuielile. „Am primit notificări din partea constructorului că nu mai face nicio lucrare de asfaltare și nicio remediere pentru că prețul asfaltului a crescut de trei ori și nu se încadrează în banii prevăzuți în licitație. În acest sens, directorul general al Aquavas este, în aceste zile (n.r. în luna aprilie), la o întâlnire cu ministrul și secretarul de stat de la Ministerul Fondurilor Europene, să vedem cum putem continua aceste investiții”, spunea, luna trecută, Ticu Bahnariu, directorul tehnic al Aquavas, în cadrul ședinței de Consiliu Local Vaslui.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

 1. Pentru VRELUV
  Nu vreau să te jignesc dar dacă lucrezi la „faimoasa” firmă ești de o prostie rară….chiar nu aveți ingineri cu școală și să rezolvați fiecare lucrare cap-coadă ? Luați bețivi angajați (că vreo doi sunt cunoscuți) și închideți câte o str. și o dați la gata asfaltată…. În zona gării de sase luni ați săpat de câte 5-6 ori la o lucrare iar la semafor str. Păcii a-ți asfaltat vineri și luni a-ti spart asfaltul…. E NORMAL ? O fi grea lucrare dar când plătești oameni fără experiență și faci lucrări cu firme cărora închiriezi utilaje normal să nu ajungă banii … Sunt locuitori din zona gării care si-au distrus mașinile dar nu se vede …sau se va vedea când veți fi acționați în judecată și o să plătiți despăgubiri…(dacă mai rămân bani).
  P.S. Ai văzut cum lucrează VIACONS RUTIER pe str. Traian ? Nu cred spala str. de pământ cu mașina firmei nu a primăriei Vaslui…
  P.S. 2 Pe str. Calugareni lângă Primăria Vaslui a-ti asfaltată oare vă e frică de domnul primar să nu se supere ?

 2. Stimati domni de vremea noua, sunteti de o penibilitate iesita din comun. Jurnalismul este o meserie cu care nu aveti nicio tangenta. Avand in vedere ca sunteti asa priceputi in orice mai putin jurnalism, eu va invit sa poftiti pe la noi si sa ne invatati cum se fac lucrarile de constructii, unde va pricepeti asa de bine. Nu aveti nicio idee despre aceasta lucrare ( de la fezabilitate si pana la executie), insa aruncati cu mizerii mereu. Nu am cerut niciun leu in plus fata de contract, nu am spis nicicand ca vom pleca inainte sa terminam lucrarile. Nu intelegeti nimic din tot ce se intampla, stiti doar sa improscati cu noroi. Daca ati fi jurnalisti ati incerca macar sa va luati informatia din macar doua surse insa sunteti la fel cum scrieti: mici si fara nicio insemnatate.

  • Luativa in pula mea jucariile si plecati la vaci de unde ati venit ,,, la voi in sat de unde v-a adus buzatu inginerii pulii …..ca nu sunteti instare sa faceti un sant ca oamenii

  • Pai daca voi nu cereti bani in plus , si nici nu ati spus ca veti pleca ,atunci cine minte ? Ca Buzata spune ca nu faceti fata si ca mai aveti nevoie de bani , ore trebuie dat parandaratu pentru ca v-a atribuit lucrarea?

 3. Așa e in tot orașul! Strada Castanilor practic e înjumătățită longitudinal și brazdata in 3 locuri transversal,sparta cu gauri umplute cu pămînt.
  O dezordine mai mare nu există.
  Firma nu are conducători! Trimit pe teren muncitorii și fac de capul lor ,îi mai coordonează prin telefon.
  Inclin sa cred ,din cite am văzut că numai la Vaslui se întâmplă așa ceva! Iar primarul vine doar cu scuze pentru disconfortul creat ,dar nu și cu soluții!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here