24 C
Vaslui
04-iul.-2022

Video epocal! Traian Băsescu te învață sa bei whisky după „rețeta” lui ca să nu te îmbeţi! Patru cuburi în pahar şi băutura doar cât să plutească! Asta e diferenţa dintre unul care ştie să bea şi unul care bea ca prostul!”

Traian Băsescu a rămas în istorie drept unul dintre cei mai nonconformişti preşedinţi ai României. Cu doar câteva zile înainte de încheierea primului mandat, le-a dezvăluit românilor reţeta sa secretă de la care nu se abate niciodată pentru a putea bea whisky fără să se îmbete.

Imaginile în care Traian Băsescu te învață sa bei whisky au intrat în istorie. Chiar dacă era la acea vreme preşedinte în funcţie, a lăsat deoparte uzanţele protocolului specific demnitarilor de rang înalt şi le-a arătat cârcotaşilor cum poţi bea tărie fără să te îmbeţi.

„Adu patru cuburi de gheaţă încoace!”, le-a cerut Traian Băsescu celor prezenţi pe platoul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV.

Preşedintele a refuzat să dea noroc pentru că a vrut să le dezvăluie tuturor românilor „reţeta” sa pe care o respectă atunci când bea whisky.

„Nu, trebuie să te învăţ! Adu un pahar gol. Pune patru cuburi de gheaţă, aduci sticla cu whisky. Aşa mon cher!

Vino încoace! Pune cu grijă, ca să nu te îmbeţi pui pună când pluteşte gheaţa! Gata! Atât! A intrat!”, a strigat Traian Băsescu, ca şi cum şi-ar fi intrat în rolul de căpitan de vas.

„Mai ia înapoi că a intrat în plutire prea mult”, l-a îndemnat pe unul dintre cârcotaşi. …https://www.romaniatv.net/video-epocal-traian-basescu-te-invata-sa-bei-whisky-dupa-reteta-lui-ca-sa-nu-te-imbeti-patru-cuburi-in-pahar-si-bautura-doar-cat-sa-pluteasca-asta-e-diferenta-dintre-unul-care-stie-sa-bea-si-un_5969663.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here