spot_imgspot_img
3.5 C
Vaslui
21-feb.-2024

VIDEO | Eugen “Cotonogu” a devenit pericol public după ce a încercat să escrocheze un vasluian prin metoda „Insurance Scam”

- Advertisement -
PERICULOS!… Eugen a devenit un adevărat pericol public pentru vasluieni și mulți solicită intervenția autorităților

ATENȚIE!… Un nou pericol pentru șoferii aflați în trafic prin municipiul Vaslui după ce Eugen “Cotonogu”, cunoscut pentru faptul că, în 2015, în urma unui accident feroviar și-a pierdut un picior, a avut câteva tentative de a stoarce bani prin metoda Insurance Scam. Metoda este cunoscută de escroci prin faptul că cel care o pune în aplicare se aruncă în fața unui autoturism, mai ales în apropierea unei treceri de pietoni, pentru a simula un accident auto și apoi cere bani șoferului pentru a renunța la plângerea penală. De acest lucru a avut parte un tânăr din Vaslui care a scăpat de a da bani după ce a fost ajutat de un șofer de taxi.

Reporterii Vremea Nouă trag un semnal de alarmă asupra pericolului pe care-l poate reprezenta un vasluian pus pe căpătuială care a adoptat metoda Insurance Scam de escrocare. Metoda constă în faptul că persoana în cauză mimează un accident auto după ce se aruncă în fața unui autoturism, mai ales în apropierea trecerilor de pietoni, ca apoi să ceară bani conducătorului auto. De asemenea aventură a avut parte un tânăr șofer care a avut ghinionul să se întâlnească cu escrocul de ocazie, în zona Călugăreni. Martorii povestesc că Eugen s-a aruncat în fața mașinii, dar tânărul a reușit să frâneze înainte de a se întâmpla o tragedie. “Norocul acelui tânăr a fost un taximetrist care circula în spatele lui și care a reușit și el să frâneze la timp. Între timp, cel care s-a aruncat pe asfalt, un bărbat în cârje și fără un picior, s-a apucat de țipat în gura mare că a fost lovit de mașină. Taximetristul a mers spre el, i-a aplicat două șuturi în fund și l-a întrebat dacă nu-i este rușine să facă ceea ce face. Cred că escrocul de ocazie îl cunoștea, că s-a ridicat, și-a cerut scuze și apoi a plecat. În tot acest timp, tânărul șofer tremura din toate încheieturile și nu mai scotea niciun sunet”, povestesc martorii acelui incident. De asemenea, tot Eugen este cel care, în urmă cu mai bine de un an, s-a urcat pe scările exterioare ale turnului Prefecturii Vaslui și amenința că se aruncă în gol dacă Primăria Vaslui nu-i va da o locuință. Într-un final, a renunțat la idee și s-a dat jos. De reținut este și faptul că acesta a devenit cunoscut vasluienilor după ce, în 2015, a fost victima unui accident feroviar. Aflat sub influența băuturilor alcoolice și răpus de căldură, s-a împiedicat și a căzut pe calea ferată. La nici câteva secunde, trenul Regio Iași-Bârlad, a dat peste el și i-a retezat piciorul drept și două degete de la mâna dreaptă. Pe lângă acest lucru, Eugen a devenit, mai ales în ultimii ani, extrem de agresiv. Cerșește pe la mesele de la terase și cei care refuză să-i dea bani sau băutură pot ajunge să fie înjurați sau amenințați de acesta.

“Cotonogu”, luat de ambulanță din Piața Traian

Ieri, Eugen a fost protagonistul unor scene dramatice, în Piața Traian. I s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția ambulanței. A fost preluat de către salvatori și transportat la spital. Martorii povestesc că este posibil să fi intrat în sevraj din cauza băuturii. “L-am văzut cu jumătate de oră înainte de a fi luat de ambulanță și nu părea beat. Posibil ca lipsa alcoolului să-i fi provocat sevraj pentru că a leșinat, îi curgea sânge din nas și părea dus pe altă lume”, povestesc martorii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Incetati dreaq cu „era beat” sau „din cauza bauturii”. Boschetaru asta e rupt pe legale non-stop si daca il vedeti in sevraj nu e din lipsa de alcool. E din lipsa de etnobotanice.

  2. este de o obraznicie iesita din comun. saptaminile trecute dormea pe un scaun la piata traian .. cu prohabul desfacut …. de risul lumii … copii ziceau dar politia comunitara cum de nu l ia… face orasul de ris,,,,, si umbla si cu 3-4 femei in urma lui … sa te iei de el… nu te speli nici cu apa simbetei

  3. Păcat ca nu ia fost retezat capul, cand a trecut trenul.Sa mai incarca încă o dată, poate-i cu noroc…scapa si el repede si ne scapa si pe noi.Tigan borat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.