spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

VIDEO | Iată ce povestesc vasluienii prezenți pe Allianz Arena din Munchen, la meciul istoric al României de la Euro 2024!

- Advertisement -
Mihai Ponea, directorul Direcției Sanitar-Veterinară Vaslui

EPIC… La meciul istoric de la Munchen, unde echipa națională a României a zdrobit cu 3 – 0 Ucraina, în debutul său la turneul final al Campionatului European de Fotbal 2024, au fost foarte mulți vasluieni. Între ei s-a aflat și directorul Direcției Sanitar-Veterinară Vaslui. Iată, ce -a povestit Mihai Ponea, directorul DSVSA, în exclusivitate pentru Vremea Nouă.

„E ca și cum m-aș fi născut a două oară. Este pentru prima dată când eu merg în străinătate, la un meci al echipei naționale, la un turneu final, și vreau să vă mărturisesc faptul că este o experiență unică. Când cei peste 40.000 de români au intonat “Deșteaptă-te, române” am simțit o emoție puternică, așa cum nu vă închipuiți. Marea aceea galbenă, ecoul stadionului uriaș, credeți-mă, făceau parcă și mai specială atmosfera. Vă spun sigur că orice român ar fi fost acolo, s-ar fi simțit ca și mine, mândru că este român. Am avut sentimentul în Munchen că sunt acasă. Am întâlnit vasluieni peste tot. În fața mea, la câteva scaune, stătea ministrul Bode, iar în mijlocul Munchenului, după meci, puteai să juri că ești în Piața Universității. Doar clădirile îți aminteau brusc faptul că ești în Germania. Altfel, la câtă bucurie românească era, puteai să juri că ești acasă, în România, în Piața Universității”, a povestit vasluianul Mihai Ponea. Acesta a mai spus că ar fi vrut să meargă și la al doilea meci, de la Koln, unde România va înfrunta naționala Belgiei, însă spune că are treburi de rezolva acasă. Dar pentru că a trăit momente unice, alături de atâtea mii de români, veniți să susțină echipa națională, încă se mai gândește dacă va merge sau nu la meciul dintre Belgia și România, de la Koln, întrucât cu asemenea momente de bucurie pentru România te poți întâlni doar o dată în viață.

Vasluienii, opriți să intre la meci!

Au fost și incidente la Munchen, în ziua meciului de neuitat, dintre România și Ucraina. Un grup de ultrași din România au fost opriți să intre pe stadion. Într-un comunicat dat de suporterii „Naționalei”, acești au făcut referire și la câțiva vasluieni care au avut probleme. „FRF și Jandarmeria i-au vândut pe ultrașii din Peluza Naționalei. Mai mulți membri ai grupurilor care merg constant în peluza tricoloră au fost arestați la intrarea în Germania, atât pe căi aeriene, cât și rutiere și feroviare. Ultrași din Honor et Patria, Uniți Sub Tricolor, Ultras Craiova și de la Vaslui au fost ținuți ore în șir în arest, după care au fost expulzați de unde au venit. Motivele sunt halucinante: posesie de tricou de grup, sau tricou Fred Perry, dar și alte justificări absurde tipice jandarmeriei române”, a transmis Casual România într-un comunicat. Vasluienii veniseră la Munchen cu trenul, dar, în cele din urmă, doar unul dintre ei nu a putut intra pe stadion, acesta având și interdicție pe stadioanele din România.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Românii care muncesc cinstit, nu și permit deplasări ….tâlharii ăștia își permit. Sper sa ii bata musulmanii ,sa vina in căruț de handicapti

  2. Don’ director, fii cinstit: din banii luați de la PlantAgro și Vanbet pentru campania lui Tătaru de la PNL, ți-ai tras ceva pe dreapta pentru escapada asta?
    Hai fii corect și spune!

  3. Acest IPOCHIMEN ,această slugă politică prima oprire ar trebui să o facă la DSV-ul MUNICH să vadă cum lucrează aia , căt de corecți și cinstiți sunt angajați ,apoi să meargă la behăit și urlat pe stadion. Cum să nu iubești ROMANIA cănd esti patron la DSV Oaslui .Cine ți-a platit toată distacția don DIRECTOR ? Șpăguliță ,sălăriuț merge treaba la măfiuță trai pe vătrai neneacă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.