Video | Iată cum arăta Mădălina Manole cu câteva clipe înainte să moară. Aşa şi-a luat “Fata cu părul de foc” rămas bun de la cei dragi

 Inainte să părăsească această lume, Mădălina Manole s-a filmat in oglindă şi şi-a luat rămas bun de la cei dragi. “Fata cu părul de foc” s-a inregistrat de una singură in ipostaze tulburătoare, iar imaginile au fost găsite în urmă cu câteva zile.

Imaginea de mai sus a fost prezentată ieri, în emisiunea “Happy Hour” de la PRO TV şi face parte dintr-un scurt film care va fi difuzat, cel mai probabil, în această seară, la show-ul lui Cătălin Măruţă. Caseta respectivă a fost găsită, la începutul acestei săptămâni, întâmplător de soţul interpretei.

Petru Mircea a fost rugat de prezentatorul de la PRO TV să vină la emisiune şi să aducă cu el câteva înregistrări mai vechi cu artista, iar acesta a găsit filmuleţul. “Când a venit să-mi arate ce a găsit, tremura tot”, a povestit Măruţă. Şi, într-adevăr, avea de ce! Imaginile care o înfăţişează pe artistă cu puţin timp înainte să se sinucidă sunt de-a dreptul şocante. Acestea prezintă o femeie aproape desfigurată de durere interioară, care se filmează în oglindă făcându-şi singură cu mâna. Interpreta pare să-şi ia adio de la lume prin gesturi. “Am stat mult timp să ne gândim ce să facem cu această înregistrare”, a declarat Măruţă, în cadrul show-ului pe care îl moderează.

libertatea.ro
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ