VIDEO Imaginile șocante ale impactului mortal, în cazul morții tinerei din Banca!

Au ieșit la iveală imaginile cutremurătoare în care se pot vedea, clipă cu clipă, ultimele momente  din viața celor doi tineri, morți în urma accientului feroviar din Vlădeni, județul Iași. Tragedia a avut loc pe 14  februarie, la ora 15.30 la trecerea de cale ferată de la Vlădeni. Cei doi tineri, aflați într-un BMW au fost zdrobiți de trenul Iași-Dorohoi.
O cameră de supraveghere din proximitatea căii ferate a surprins impactul devastator dintre tren și mașina în care se aflau Dragoș și Laura. Ceea ce surprinde cel mai mult este faptul că, deși pare că șoferul (Dragoș Păuceanu) vede trenul  cu câteva secunde bune înainte, acesta insistă să traverseze calea ferată și nu încetinește de loc. Practic, în urma acestui accident cei doi tineri nu au avut nicio șanșă de supraviețuire, vehicolul fiind târât peste 150 de m, de tren.
ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT  EMOȚIONAL!
Vă reamintim că  tragedia de nedescris a lovit o familie din comuna Banca pe 14 februarie. Una din fetele lor, Laura Nechifor, absolventă a Universității A.I.Cuza din Iași, de 25 de ani, a murit  în acest accident  feroviar grav, care  a avut loc în localitatea ieșeană Vlădeni. Fata, care este din Gara Banca, comuna Banca,  se afla în mașina marca BMW, cumpărată pe 13 februarie, din Suceava. Mașina era condusă de iubitul Laurei, Dragoș Păuceanu, de 23 de ani, din Piatra Neamț,  care lucra și el în Iași.  Deși unul va fi înmormântat la Piatra Neamț (Dragoș) și  Laura  mâine, 18 februarie,  la ea în satul natal, Gara Banca, comuna Banca, cei doi au plecat la Cer  împreună! Apropiații spun că se iubeau atât de mult încât au plecat  amândoi odată în eternitate, lăsând un mare gol în inimle părinților și fraților!
5 COMENTARII

  1. Privind imaginea.. se vede cum un alt cond.auto respectă semnificația indicatoarelor și apoi autoturismul condus de tânăr …observă din timp că vine trenul.. ..indicatoarele..dar pare că se grăbește să se pupe cu el.!.Acest fapt.. denotă că.. poate fi o sinucidere luată pe moment.. fără a lăsa vreun bilet sau anunț pe facebook.E o părere personală.

    • Nu par chiar in depresie abia si-au luat masina. Soferul nu e constient de “puterea” masinii si vrea sa faca o gluma marca “fast and furious” cum zice Vasluianu. Mergea si cu aia dar in treapta potrivita, daca mai era si automata, s-a trezit ca masina schimba inainte de trecere a tras stanga in incercarea de a scapa…

  2. Dumnezeu sa i odihnească în pace! Ceea ce se vede în imaginile de pe camera de supraveghere este prostie curata,cocalareala marca ” the fast and the furious” , cocalareala marca BMW ,marca” cine sunt eu în fata mea”. Păcat,din cauza prostiei si inconștienți si au pierdut viata!

  3. E vrajeala cu D zeu asta cum il mai definiți voi…zei, atei…etc.omul își face cu mana lui totul.a văzut mare STOP? Păi opresti tigaia….masina nu este o jucărie, este o unealta, ca si ciocanul, dalta, ferastrau, acu sunt și electrice care si acestea, daca nu le întrebuințeze…cu normele de protecție si cu o minimă pregătire…se transformă în ” jucării mortale” si mersul pe jos poate fi periculos daca nu te uiti pe unde calci, chiar la noi in vaslui au murit oameni căzuți în șanțuri, canale gropi.asa ca, trebuie beliti ochii cu atentie in toate directiile mai ales cand esti la volan în condițiile unui trafic haotic( gropi, masini parcate aiurea, carute, străzi neiluminate, pietoni bati, treceri de calea ferată semnalizata ca acum 200 de ani…si cate si mai cate.deci sofatul poate fi o experiență foarte periculoasa daca luam toate datele problemei, asa ca ganditi-va mai bine unde va aflati: de vorba cu MOARTEA 🙂 la orice pas.

  4. Clar… nici o intentie de oprire. A vrut sa-i arate prietenei ce muschi are el cum a vazut in filme. Masina cumparata de o zi credea ca face si el de alea cu motor de 2000. Pacat dar asta nu e accident…

LĂSAȚI UN MESAJ