spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

VIDEO | Incendiu puternic la ghena de gunoi de la Finanțele Publice Bârlad, în centrul orașului!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

PERICOL ȘI INCONȘTIENȚĂ… În urmă cu maxim 40 de minute, la Bârlad, chiar în coasta clădirii Finanțelor Publice (AFP -Sucursala Bârlad), a izbucnit un incendiu puternic la un container unde se depozitează gunoi selectat. Incendiul a fost observat de șeful de la AFP – colectarea taxelor și impozitelor, Cătălin Parfene, care a sunat imediat la 112, anunțând incendiul, dar și faptul că acesta era pornit la un container aflat lângă o conductă de gaz metan. Pompierii bârlădeni au sosit cu viteză, pentru a stopa pericolul de explozie, iar incendiul este acum stins.

Vom reveni cu amănunte astăzi, după ce pompierii bârlădeni vor face „lumină” privind cauza incendiului, iar polițiștii vor demara o anchetă privind distrugerea containerului și cine se face vinovat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Și cum o sa spună un bou care sta în birou cum e Chelaru și pupincuriștii cică șefi de, servicii de lins în cur, ,,vor fi identificați făptașii și trași la răspundere,,, dom ordinar de primar de ce nu avem paza în cimitir ca să nu mai fure țiganii florile de pe morminte pe care le vând în zona stadion?
    Jegul de Chelaru mai mult e la pensionari decât la comunitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.